Bu sabah 09:54’de Venüs ve Uranüs arasında uyumlu bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün ve azalarak da yarın hissediyor olacağız.

Açının kaynağı Nisan ayına dayanıyor ve zorlayıcı bir fazını da Temmuz’un ilk haftasında geçirdik. Bu dönemlerle alakalı, ilişkiler, finansal konular, özgürlükler, teknoloji alanında başlamış, beklenmedik şekilde gelişmeler gösteren durumlarla bağlantılı bir denge, ara ferahlık aşamasına gelindiğine işaret eder. Başak ve Boğa burçlarında meydana gelen bu açının etkilerini, somut şekilde görmek, gerçekçi şekilde değerlendirmek olasıdır.

Yalın anlamıyla bakıldığında, Venüs ve Uranüs arasındaki açılar, ilişkilerde ve maddi konularda beklenmedik, sürprizli durumlara, bilimsel ve teknolojik konularda dengeye, toplumsal refah ve hareketlerle bağlantılı alanlarda uyumun ve duyarlılığın yaratılmasına işaret eder.

Bu olumlu açıdan Boğa, Başak ve Oğlak burçları pozitif yönde etkileneceklerdir. Özellikle bu burçların ortasında doğmuş ya da herhangi bir astrolojik ögeleri bu burçların 12-16 derecelerinde olanlar pek çok konuda faydalanabilirler.

Koç ve Aslan burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda, iş hayatıyla da alakalı, denge yaratabilecek gelişmelere açık olduğu söylenebilir.

İkizler ve Terazi burç ve yükselen burçları günlük iş akışını ve sağlığı kontrol altına alabilecek, dengeleyecek değişimler için şans bulabilirler.

Yengeç burç ve yükselen burçları sosyal hayatta ve yaratıcılık gerektiren konularda başarılı ve dengeli girişimlerde bulunabilirler.

Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise ikili ilişkilerde, kanuni konularla ve yolculuklarla alakalı bazı iyi gelişmeler yaşaması söz konusu olabilir.

Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise kariyer ve aileyle alakalı konularda şanslı ve maddi kazançlar getiren deneyimlere açık olduğu söylenebilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar