Bugün sabah 06:29’da Başak burcunun 10.derecesinde Merkür ve Mars bir kavuşum yaparak, yeni bir döngü başlattılar. Açı bugün ve azalarak yarın da etkisini gösterecek. Merkür-Mars bağlantıları her zaman, iletişimde hız, agresiflik, teknolojide saldırılar, eğitimde mücadeleli konular ve yeniyi başlatmak üzere yıkım, her türlü dirayet, mücadele gerektiren eylemde aklın kullanılması, verilerden yararlanılması gibi kavramlar ortaya konulabilir.

Toprak elementinde meydana gelen bu kavuşum, ticaret, işlem hacmi gibi konularla, iletişim, teknoloji, verinin işlenmesiyle bağlantılı olarak, finansal piyasalarda beklenmedik dalgalanmalara da neden olabilir.

Ancak savaş, karşı duruş, mücadele gezegeni Mars'ın yaptığı açıların her zaman kolay olmadığı bilinir. Başak burcunda meydana gelen bu kavuşum etkisi altında, bireysel ve geniş ölçekte detayların büyük önem kazandığını, veriye dayanan düşünme ve mantıklı muhakeme sistemlerinin bazı açıklarının çıkabilmesi mümkündür. Bu sistemlerinin dayanıklılığının ölçülmesine, gücünün anlaşılmasına yönelik de deneyimler yaşanabilir.

Bunun yanı sıra, herhangi bir mücadelede, bağışıklık ve dirayet gerektiren durumda aklın, muhakeme yeteneğinin ve planlamanın, yanı sıra detayların ne kadar öneme sahip olduğunu görmemize hizmet edecek tecrübelerle karşılaşmamız da söz konusu olabilir. Bu kavuşumda ham güç-akıl kombinasyonunu mükemmelleştirerek hayata geçirmek, fayda sağlayacak hale getirmek için adımlar atmak söz konusu olacaktır.

Açıdan doğal olarak en fazla etkilenecek olan Başak burç ve yükselen burçları olacaktır. İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ikinci haftasında doğanlar ya da herhangi bir astrolojik ögesi bu burçların 8-12 derecesinde olanların, bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, aile ve ev hayatı, kariyer ve otoriteyle ilişkilerinde kontrollü olmaları, ağızlarından çıkacakları düşünmeleri, telaşlarını dizginlemeleri önemlidir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sağlık, çalışma hayatı ve gizli tutulması gereken konularda agresyonlarını kontrol etmesi faydalı olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları için çocuklar, sosyal bağlantılar ve yaratıcılık gerektiren konularda aklı kullanarak, telaş etmeden harekete geçmeleri önemlidir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, eğitim, hukuki konularda zihinsel yeteneklerini aktive etmeleri ama acele etmeden düşünmeleri önem sağlayacaktır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda dikkatli olmaları çok değerlidir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar