Bu sabaha karşı 03:30’da Güneş ve Jüpiter arasında bir karşıt açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve hafifleyerek yarın hissediyor olacağı. Açının kaynağı Ocak ayının sonlarında yine Kova burcundaki kavuşuma dayanıyor ve karşıt da yine Kova ve Aslan aksında meydana geliyor. Jüpiter’in bu sene Kova’daki hareketi oldukça önemli. Buradaki yolculuğuna 2020 senesinin sonunda Satürn ile başlayan bu dev, iyicil gezegen, Kova temasıyla gündemimize demokrasiyi, eşitliği, toplumsal refahı, teknolojiyi ve bilimi getiriyor.

Karşıt fazları bildiğiniz gibi ekilmiş herhangi bir tohumun, filizlenip, toprak üstüne çıkması, tüm çıplaklığıyla görülmesi, projektörlerle aydınlatılmasıdır. Yani, geldiğimiz bu aşamada, bireysel ve toplumsal çıkarların, otokratik-demokratik yönetimlerin, pragmatizm-dogmatizmin, eşitliğin ve kayırılmanın görünür olması söz konusu.

Bilimsel çalışmaların önemli bir fazına erişilmesi, halk hareketleri, teknolojik sıkıntılar, havacılık ve uzay alanındaki girişimlerde problemler geniş ölçekte yaşanabilir.

Bireysel olarak bakıldığında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son haftasında doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 25-29 derecelerinde olanların daha fazla etkilenmesi söz konusu olacaktır. Bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler, kariyer ve toplumsal prestij, aile hayatı ve ev yaşantısı alanında beklentilerde ölçülü olmak, gereksiz iyimserliği kapılmamak, bir “b” planı hazırlamak faydalı olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sosyal ilişkilerde, arkadaşlıklar ve çocuklarıyla alakalı konularda küçük gerginlikler yaşaması olasıdır.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının seyahatler, dış ilişkiler, hukuk, eğitim alanında ölçülü olmalarını tavsiye ederim.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının harcamalarda ölçülü olmalarını, ortak ve bireysel kaynaklarını optimuma göre planlamalarını tavsiye ederim.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının çalışanları, iş arkadaşları hakkında gerçekçi yaklaşımları, sağlık alanında risk almamaları faydalı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar