Venüs Başak burcuna geçer geçmez, bugün öğlen 15:46’da Jüpiter ile bir karşıt açı kesinleştirecek. İki iyicil gezegenin Başak-Balık aksındaki karşılaşması, biraz gerginliğe neden olsa bile yine de çok büyük sıkıntılara yol açmayacaktır.

Her ikisi de eğlence, sosyallik ve insan ilişkileriyle bağlantılı olan bu gezegenler, Başak’ın sorumluluk sahibi, detaylara önem veren tarzı ile Balık’ın rahat, sorumluluklardan uzaklaşmaya ve bütüne odaklanmaya eğilimli tarzı arasında gidip gelmelere neden olacaktır.

Bugün özellikle akşam saatlerinde, aşırı harcamalara eğilim, duyguların en ince detayına kadar ortalığa dökülmesi, stratejiden uzaklaşma söz konusu olabilir. Ancak tüm bunlar olurken, diğer yandan gereksinimlerin, kuralların ya da çalışma hayatının istediklerinin içten içe bizi kemirmesi de rahatsızlığın temel nedeni olacaktır.

Kısacası bir tarafımız vur patlasın çal oynasın, eller havaya derken, içerdeki ses yarın sabah nasıl uyanıp da günün gereksinimlerini yerine getireceksin diye didikleyip durabilir. Balık’daki Jüpiter’in her şeyi bir kenara bırakalım, anı yaşayalım demesine rağmen, bir türlü içsel huzur bulamamak bu açının en tipik tezahürüdür.

Ayrıca finansal konularda da fazla iyimserlikten dolayı, basiretsiz bazı girişimlerin yapılması, bir şeyleri değerinin çok üstünde satın almak, herhangi bir maddi ölçümde rasyonel olamamak gibi durumların da yaşanması olasıdır.

Değişken burç ve yükselen burçlar, yani İkizler, Başak, Yay ve Balıkların ilk günlerinde doğanların ve her hangi bir astrolojik noktaları 0-3 derecelerde olanların ölçülü olmak ve beklentileri gerçekçi seviyede tutmak konusunda daha dikkatli olmalarını tavsiye etmek istiyorum. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar