Mars 11 Haziran’dan bu yana Aslan burcunda devam ettiği yolunu bu gece 23:34 itibariyle tamamlayarak, Başak burcuna geçecek. 15 Eylül 2021 tarihine kadar burada kalacak.

Mars Başak burcunda analitik yaklaşımlarla yapılan mücadeleye, sağlık, beslenme, hijyen ve temizlik alanında verilen mücadeleciliğe, çevreci faaliyetlere hayatımızda daha fazla yer vermemizde etkili olacaktır.

Detaylara ve planlamaya çok önem veren Başak burcunda Mars, her zamankinden biraz daha ağır olabilir ama yine de elle tutulur, gözle görülür, somut alanlarda aktivasyonun olması ve nüansların atlanmaması oldukça fayda sağlayacaktır. Fayda kavramı zaten Başak ile son derece örtüşür. Dolayısıyla sağlığa, günlük akışa yararı dokunacak gelişmelerin yaşanması, ince işçilik gereken konulara zaman ayırabilmek bu dönemde olasıdır. Enerjinin çalışmaya ve üretmeye yönlendirilmesi her zamankinden daha kolay olacaktır.

Özellikle Başak yükselen burçları ve burçları bu dönemde çok enerjik, dirayetli, mücadeleye hazır, ama her zamankinden daha çabuk öfkelenebilen bir yapıda olacaktır. Kavgaya, tartışmalara açıklık, tolerans düşüklüğü, acelecilik, daha dürtüsel karar almak, sabırsızlık görülebilir.

Aynı şekilde diğer Değişken, İkizler, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları da bu dönemde her zamankinden daha atak, çabuk sinirlenebilen, öfkesini kontrol edemeyen, kazaya eğilimli bir yapıda olabilirler. Hissedilen yoğun gerginliğin ve enerjinin doğru kullanılmaması, kararlılıkla yönetilmemesi ve düşük bir enerjiyle hayata katılımda bulunduklarını hissedebilirler. Bu burçların hayatlarındaki önemli alanlar etkileneceği ve az da olsa mücadele gerektiren durumlarla karşılaşabilecekleri için, rasyonelliklerini korumaları, öfkelerini kontrol etmeleri ve enerjilerini yüksek tutmaya çalışmaları çok değerli olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları sağlık alanında dikkatli olmalı, bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmeye çalışmalılar.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının Mars’ın bu hareketinden en olumlu haliyle etkileneceğini söylemek gerekir. Eğitim, öğrenim, iletişim, yolculuklar, kardeşler, yaratıcılık ve çocuklarla alakalı konularda verdikleri emeklerin karşılığını kolaylıkla alabilecekler.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları için de Mars'ın bu konumunda kalışı çok olumlu ve rahat olacaktır. Sosyal yaşamlarının, ilişkilerinin, kardeşleriyle ve çocuklarıyla bağlarının gündemde olması söz konusudur.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının özellikle maddi konulara odaklanmaları söz konusu. Bu alanlardaki kararlarda mümkün olduğunca akılcı davranmaları gerekebilir.

Mars’ın bu konumunu hepimizin hasarsız ve enerjimizi kaybetmeden tamamlamamız dileğiyle.


Yorumlar

Popüler Yayınlar