İletişim kurma şeklimizi, muhakeme mekanizmamızın çalışma yollarını, düşünme şekillerimizi anlatan Merkür bu gece 23:36 itibariyle Yengeç burcundaki hareketine başlayacak ve 28 Temmuz tarihine kadar burada yoluna devam edecek. Aklı, zekayı ve rasyonel bilgiyi, veriyi sembolize eden Merkür’ün Yengeç’deki konumu, duyguların, sezgilerin işin içine dahil olması nedeniyle biraz zorlayıcı olabilir.

Ancak yine de mantıksal yaklaşımların keskin köşeleri biraz yumuşayacağı ve şefkat, merhamet ve koruyuculuk gibi çok değerli kavramların iletişimde, bağ kurmada öne çıkacağı için bu konumun da hayatımıza muhakkak ki çok kıymetli katkıları olacaktır.

Yüzeysel iletişim tarzından biraz uzaklaşarak, daha derin, birbirimizi anlamaya yönelik, duyguların paylaşıldığı bağlar oluşturmak için Merkür'ün bu konumu fevkalade fırsatlar sağlayacaktır. Karşılıklı anlayış ve empati yeteneğimizin güçlenmesi, ailevi konuların özellikle anne ve kadınlarla bağların düşünsel platformda analiz edilmesine hizmet edecek deneyimlerin yaşanması bu dönemde büyük olasılıktır.

Merkür Yengeç burcunda olduğu sürece, sadece yolculuğunun sonuna doğru Pluto ile zorlayıcı bir açı kesinleştireceği için bu süreç oldukça verimli ve kolay geçecektir.

Yengeç burcuyla birlikte Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının Ay'ın sonuna kadar önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması bu dönemde kuvvetli olasılıktır.

Koç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanında kuvvetli ve doyurucu iletişimler kurmaları, yeni kararlar almaları söz konusu olabilir.

Boğa ve Başak burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte söz konusu olabilecektir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar