Bugün sabaha karşı Aslan burcuna geçen Ay yarın (12 Temmuz Pazartesi) 15:27’den ertesi gün 11:30’a kadar boşlukta kalacak.

Sabah 06:12’de kesinleşen Ay-Uranüs karesi biraz gergin bir sabaha uyanmamıza neden olabilir. Özellikle lükse kaçan ve beklenmedik harcamaların yaratabileceği duygusal stres çatışmaların kaynağı olacaktır.

Gün içinde (14:15) kesinleşen Ay-Venüs karşıtlığı da benzer temaların gündemi almasına neden olabilecektir. Ayrıca kadınlar arasında çatışmalara ve romantik ilişkilerdeki gerginliklere de işaret etmesi söz konusu olabilir. Tartışmaları uzatmamak, toleranslı olmak faydalı olacaktır. Zira arkasından gelen (15:30) Ay-Mars kavuşumu yıkıcı, istenmeyen, tartışmaların eni konu kavgaya dönebileceği durumlara işaret ediyor. Bu zorlayıcı açılar özellikle, Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları için daha fazla etkili olacaktır.

Akşam saatlerinde kesinleşen Merkür-Jüpiter uyumlu açısı ise günün gerginliğine iyi gelecek. Bu açıyla ilgili yarın ayrıca bir paylaşım yapmak istiyorum.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar