Düşünme ve İletişim kurma şeklimizi, muhakeme etme yollarımızı ve zekamızı kullanma biçimimizi ifade eden Merkür bu sabaha karşı (04:13) Yengeç burcundaki hareketini tamamlayarak Aslan burcuna geçti. Merkür bu dönemde çok hızlı hareket ettiği için 11 Ağustos’da buradaki hareketini tamamlayarak Başak burcuna geçecek.

Merkür Aslan burcunda, öz güveni yüksek, samimi, sıcak, eğlenceli konuşmalara ve aklın sanat, yaratıcılık gibi konulara yönelmesine neden olur. Ancak Aslan’ın şaşaayı seven tarzı, blöflere, gösteriş söylemlerine, spekülatif bir iletişim tarzına da neden olabilecektir.

Merkür Aslan burcunda olduğu sürece gerek Satürn gerekse Uranüs ile zorlayıcı açılar yapacağı için zaman zaman sinirsel boşalmalara, dominant, kısıtlayıcı konuşmalara, borsada dalgalanmalar da neden olabilir.

Aslan burcuyla birlikte Koç ve Yay burç ve yükselen burçlarının Merkür'ün buradaki hareketi süresince önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması kuvvetli olasılıktır.

Boğa, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanında kuvvetli ve doyurucu iletişimler kurmaları, yeni kararlar almaları söz konusu olabilir.

İkizler ve Terazi burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte söz konusu olabilecektir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar