14 Mayıs tarihinde Balık burcuna geçen ve 20 Mayıs’da geri hareket etmeyen başlayan Jüpiter, bugün 15:44 itibariyle Kova burcuna dönüyor. 2020 Aralık ayında ilk kez Kova burcuna geçen bu dev gezegen, bir kez daha, son yoklamaları almak için, burada hareket edecek ve 29 Aralık günü 12 sene sonra dönmek üzere Kova’dan çıkıp tekrar Balık burcunda hareket edecek.

Balık burcunda iyilik, şifalanma, inayet getiren Jüpiter’in buradan çıkması, hastalık konusunda kayırılma ihtimalimizin de uzaklaşmasına işaret ediyor.

Jüpiter’in Kova burcundaki hareketi, sene başında başlayan, teknoloji, bilim, havacılık ve uzay, insan hakları, toplumsal refah gibi konularla alakalı yaptıklarımızı, yenilikleri ve gelişmeleri bir kez daha gözden geçirmek bir fırsat yaratırken, özellikle 18 Ekim’den sonra da iyice yaşamlarımıza entegre etmemize neden olacaktır.

Jüpiter’in tekrardan “bütünün hayrı”nı sembolize eden Balık burcuna geçmeden evvel, Kova’daki hareketi toplumun her ferdinin eşit haklara sahip olmasına yardımcı olacak, şifasından emin olacağımız aşı ve ilaçların bilim yoluyla geliştirilmesini sağlayacak çalışmalar için verdiği “ek süre” gibidir. Dolayısıyla gerçekçi olmak ve bilimsel verilerle hareket etmek, toplumun değer ve çıkarlarını önde tutmak çok önemli olacaktır.

Bu dönem tüm burçların ikinci yarısında doğanlar ve herhangi bir astrolojik noktaları Zodyak’ın 29-22 derecelerinde olanlar için çok daha etkili olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar