Dün akşamüstü saatlerinde Venüs'ün hakimiyetindeki Terazi burcuna geçen Ay yarın akşam saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Romantizm, ikili ilişkiler, estetik ve sanat gibi temel kavramları sembolize eden Terazi burcundaki Ay, haritamızda bu burç tarafından yönetilen alanların da aktive olmasını sağlayacak.

Burcun yöneticisi Venüs şu sıralarda Aslan’da bulunduğu için duygularımızı daha sıcak, samimi ve gösterişli bir şekilde paylaşmak isteyebiliriz. Sosyalleşmek ya da romantik paylaşımlar yaşamak, yalnız kalmamak isteğimiz her zamankinden daha kuvvetli olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları, fiziksel görüntüleri ve ilişkilerine kanalize olurken, Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları günlük yaşamlarına estetik dokunuşlar yapmak isteyeceklerdir.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçları için eğlenceli, aşk dolu ve sosyalleşebilecekleri ortamlarda bulunmak, Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları için ise evle ve ebeveynlerle alakalı güzellikler yapmak, dikkatlerini kariyerlerine odaklamalarını gerektiren deneyimler yaşamak söz konusu olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçları için gündemde kardeşler, yolculuklar olurken, Başak ve Balık burç ve yükselen burçları için maddi konular ön plana çıkacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar