Bugün Terazi burcunda hareket eden Ay yarın (17 Temmuz Cumartesi) 14:02’de boşlukta kalmaya başlayacak ve 21:38 itibariyle Akrep burcundaki hareketine başlayacak.

Sabah 08:05’de kesinleşen Ay-Mars altmışlık açısı güne çok enerjik, neşeli ve pozitif başlamamıza, arkasından gelen (12:05) Venüs altmışlığı ise, romantizmin ve duygusallığın hiç aşırıya kaçmadan, zerafet içinde paylaşılabilmesini sağlayacak.

Öğlen saatlerinde (13:12) kesinleşen Güneş-Ay zorlayıcı açı sabahın güzel anlarının biraz tadını kaçırabilir. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde ve ailevi konularda bazı çatışmaların yaşanması söz konusu. Bu saatlerde özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının toleranslı olmalarını tavsiye etmek isterim.

Zira 14:04’de kesinleşen Ay-Pluto karesi gerginliği bir güç savaşına dönüşmesine, tatsızlığın büyümesine de neden olabilir. Gece 23:24’de, Ay Akrep’e geçtikten sonra, Ay-Jüpiter üçgeni duygusal durumun düzelmesine, ilişkilerin daha uyumlu hale gelmesine ve sakinleşmeye yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar