Dünden bu yana Yengeç burcunda yoluna devam eden Ay, yarın (13 Haziran Pazar) 14:14 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve akşam 21:22’de Aslan burcuna geçecek.

Yarın sabah 08:07’de kesinleşen Ay-Neptün üçgeni güne biraz duygusal ama güçlü bir maneviyatla başlayacağımızın habercisi. Genel olarak duygusal enerjinin rahat akması, hislerin ifade edilebilmesi bu açının tezahürleri arasında.

Hemen arkasından gelen (08:39) Venüs-Uranüs altmışlığı ise sürprizli bir güne işaret ediyor. Bu açı ile alakalı yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım birlikte bakarız.

Öğleden sonra 14:14’de kesinleşen Ay-Pluto karşıtlığı biraz gerginlik potansiyeli taşıyor. Özellikle Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi burçlarının son haftasında doğanların ve yükselen burçları 24-28 derecede olanların hem kendilerine, hem de diğerlerine karşı toleranslı olması önemli olacaktır. Güç elde etmek ve kullanmakla alakalı kırgınlıklara ve endişelere izin vermemek fayda sağlayacaktır.

Gece 00:09’da kesinleşen Ay-Mars kavuşumu ise, gerginliklerin, çekişmelerin, öfkeli ve yıkıma neden olabilecek bir şekilde ortaya dökülmesine neden olabilir. Aslan burcunda meydana geldiği için gene kararların kim tarafından alınacağı sorusu gündemde olabilir.

Yarınınız güzel geçsin,



Yorumlar

Popüler Yayınlar