Dün sabah saatlerinde Yengeç burcuna geçen Ay, bugün ve yarın akşamın ilerleyen saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay, haritalarımızda bu burcun yönettiği alanlarda aile bağlarını, koruma ihtiyacını, endişeleri ve maneviyatı harekete geçirir. Ay’ın Yengeç’te olduğu günlerde içe dönme, kendine kapanma isteği yaratsa bile, ruhun aslında kendiyle karşılaşması, geçmişine bakması, sonsuz mirasını daha yakınında hissetmesidir.

Ay Yengeç burcundayken diğer Öncü burç ve yükselen burçlar yani Koç, Terazi ve Oğlak hayatlarının temel alanları aktive olduğu için biraz daha gergin, endişeli ve duygusal olabilirler. Koruyuculuk hisleri, duygusal yaklaşımlar ve aile daha ön planda olur.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları Yengeç’deki Ay günlerinde kendilerini duygusal olarak yükselmiş hissederler. Ruhen daha canlı, enerjik ve dingin oldukları için pek çok alanda aktif olma şansları vardır. Arkadaşlıklar, kardeşlerle ve çocuklarla ilişkiler, iletişim ve eğitim, öğrenme bu dönemde daha tatmin edici ve kolay ilerleyen bir yapıda olur.

İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise durgun olmakla birlikte bireysel ve ortak maddi konularda, kronik ve akut rahatsızlıklarda düzenlemeler yapmak, akışı rahatlatmak için uygun fırsatlar bulabilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar