Bugün Akrep burcunda yoluna devam eden Ay yarın (22 Haziran Salı) 09:42-15:55 arasında boşlukta kalacak ve Yay burcuna geçecek. Bu gece sabaha karşı (04:58) Ay ve Neptün arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. O saatte uyanık olanların meditasyon yapmalarını ya da dua etmelerini, uyumakta olanlarınızın da rüyalarına daha dikkat etmelerini tavsiye etmek isterim.

Sabah 06:02’de ise Ay ve Venüs arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. yani güne şefkat, merhamet ve yumuşak duygularla başlayacağız. Koruma hislerinin yüksek olması ve Ay’ın sahiplenici Akrep burcunda bulunması biraz ölçüsüzlük getirebilir. Dolayısıyla kontrollü olmakta fayda var.

09:44 itibariyle kesinleşen Ay-Pluto altmışlığı ise, ruhen tazelenmemizde ve güçlü hissetmemizde oldukça yararlı. Bu ruhsal enerjiyi yapıcı alanlara kanalize etmek, günün verimli geçmesini sağlayacaktır.

Akşam saatlerinde (19:27) kesinleşen Ay-Jüpiter karesi ise, özellikle duygusal beklentilerimizde biraz aşırıya kaçabileceğimizi, dengelerin bozulabileceğini ifade ediyor. Coşkunun çok yükselmesi ve her şeyle, herkesle bütünleşmek isteği sınırların tayin edilmesinde zorlanmalara neden olabilir.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar