Bu akşam kesinleşen açıların yarın ve takip eden günlerde etkili olacağını bir kez daha hatırlatarak başlamak istiyorum. Bugün Koç burcunda hareket eden Ay bu gece 01:45 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak. Yarın (6 Haziran Pazar) sabah 08:46’da Boğa burcundaki hareketine başlayacak.

Boşlukta kalmadan evvel bu gece 01:38’de önce Pluto ve hemen arkasından da 01:45’de Mars ile birer kare kesinleştirecek. Başka bir deyişle gökyüzünde devam eden Mars-Pluto karşıtlığını, sınır tanımayan, savaşmayı seven ve isteyen Koç enerjisi ile tetikleyecek. Bu tetiklenme bireysel seviyede hepimizin kontrolden çıkmasına neden olabilir. Ancak en fazla Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının son günlerinde doğanların dikkatli olması gereğini bir kez daha belirtmek isterim. Geniş ölçekli olarak da dünya üzerinde saldırganlığa, savaşa, aşırı güç kullanımına yatkınlık yaratacağını hatırlatmak istiyorum.

Gün ilerlerken 11:34’de kesinleşen Ay-Jüpiter ve arkasından 18:58’deki Ay-Venüs altmışlıkları şefaatin, merhametin ve esirgemenin de yer bulabileceğine işaret etmekte. Bu dönemlerde sevdiklerimizle bağ kurmak, günün stresini atmakta ve kendimizi korunmuş hissetmekte yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar