Balık burcunda hareket eden Ay, yarın (3 Haziran Perşembe) saat 14:09 itibariyle boşlukta kalmaya başlayacak ve akşam 20:58’de Koç burcuna geçecek. Yarın boşlukta kalmadan evvel pek çok açı kesinleştirerek oldukça hareketli bir gün yaratacak.

Sabah 07:32’de Neptün ile bir kavuşum kesinleştiren Ay, duyguların, hassasiyetin çok yükselmesine, gereksiz fedakarlıklara ve boyun eğmeye neden olabilir. Öznelliğin de bu açının etkisi altında çok artması, detayları atlamamız mümkün. Arkasından gelen (09:25) Ay-Merkür zorlayıcı karşılaşması da bu yoğun duygusallık ve öznellik eğilimiyle, tutarsız muhakemelere, zorlayıcı bir iletişime işaret ediyor. Önemli kararlarınızı, toplantılarınızı bu saatlere almamanızı tavsiye etmek isterim.

11:10 itibariyle kesinleşen Ay-Mars üçgeni, enerjinin yükselmesine, daha mücadeleci bir hale, pasiflikten kurtularak harekete geçebilmemize yardımcı olacak. Öğlenden sonra (14:11) Ay ve Pluto arasında kesinleşen altmışlık açı ise, hissettiğimiz enerjinin ortaya çıkması, gücümüzü tekrardan ele aldığımızı idrak edebilmemiz için bize fırsatlar getirecek.

Akşam saatlerinde (21:07) kesinleşen Ay-Satürn uyumlu açısı ise, özellikle duygusal boyutta aşırılıklardan kurtulmamıza, daha kontrollü, kararlı ve kendimize güvenen yaklaşımlara yardımcı olacak.

Gecenin ilerleyen saatlerindeki (00:10) Ay-Venüs karesi, biraz duygusal gerginlikle beraber, kadınlarla olan ilişkileri gündemimize getirebilir. Toleranslı ve akılcı yaklaşımlar, acele etmemek fayda sağlayacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar