Aşkın, sanatın, estetik duyarlılığın ve paranın sembolü Venüs bugün 16:20 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. 27 Haziran günü Aslan burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Venüs Su elementinden Yengeç burcunda rahat çalışır. Ancak duyguların daha ziyade, koruyucu, utangaç ve endişeli bir şekilde yaşanması ve paylaşılması söz konusu olacaktır. Bu durum aşırı duygulara, fazla koruyuculuk isteğinden ve yersiz endişelerden kaynaklanan ufak tefek çatışmalara da neden olabilir.

Yengeç burcu da Boğa gibi güvenlik arayışında olan, sadakate önem veren, geleneksel değerleri korumak isteyen bir yapıya sahiptir. Venüs’ün buradaki yolculuğu sırasında özellikle ilişkilerde bu kavramların öne çıkması, önem kazanması söz konusu olacaktır.

Ayrıca maddi konuları ve finansal kaynakları da sembolize eden Venüs, Yengeç burcunda bulunduğu sürede harcamalar konusunda adım atamamak, daha fazla biriktirme isteği, yatırımlarda ve spekülasyonda çekinik davranışlar olarak kendini gösterebilir.

Yengeç’teki konformist Venüs’ün ev hayatında ve yaşadığımız mekanlarda güzellikler yaratmak, değişiklikler yapmak isteğimizi de arttırması söz konusu olacaktır. Daha iyi şartlarda bir ev değişikliği, yaşadığımız mekanda güvenliği, huzuru yükseltecek değişimler yapmak için de uygun bir dönemdir.

Venüs’ün bu konumu en fazla Yengeç burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Yengeç burçları ve yükselen burçları için yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkar bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün.

Diğer Öncüler, Koç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Yengeç döneminin en belirgin tezahürleridir.

İkizler, Aslan, Terazi ve Yay burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar