Dün burç değiştiren Ay bugün de Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay, karşıt burcu Oğlak’da aslında fonksiyonlarını yerine getirirken zorlanır.

Satürn yönetimindeki Oğlak, duyguların donuklaşmasına, kristalize olmasına neden olur. Bunun yanında soyut kavramlarla ilişki, hayal gücü de biraz sönükleşir. Hislerini, maneviyatını pragmatize etmeye eğilimlidir. Maddi kaynaklara sahip olmak, toplumsal ve mesleki yaşamda statü elde etmek ruhsal olarak kendini emniyette hissetmesine yardımcı olur.

Ancak aileye, özellikle anneye inanılmaz bir sorumluluk duygusu ile bağlıdır. Etrafındaki diğer insanların da iyi şartlarda yaşaması için yardım elini uzatmaktan hiç çekinmez.

Genel olarak transit Ay Oğlak’da hareket halindeyken hayatlarımıza bir çeki düzen vermek ihtiyacı hissederiz. Duygusal hayatımıza ve benliğimize biraz daha ebeveyn rolünde yaklaşarak, kurallar koymaya gayret ederiz. Yapılabilir-yapılamaz diyerek, ev yaşantımızda da disiplin oluşturmak arzusundayızdır. Ay’ın Oğlak’taki pozisyonu doğal olarak önce Oğlak-Yengeç ikilisinde, sonra da Koç-Terazi çiftinde duygusal dalgalanmalara neden olabilir. Burçları ve yükselenleri Boğa, Başak, Akrep, Balık olanların dinginlik içinde geçirebilirler. Burçları ve yükselenleri İkizler, Aslan, Yay ve Kova olanlar ise, ev ve aile yaşantılarında, duygusal hayatlarında bazı durumları düzeltmek ihtiyacı hissedip, fırsat da bulabilirler.

Yorumlar

Popüler Yayınlar