Değerlendirme sistemimizi, sevgimizi, şefkatimizi aktarabilme yeteneğimizi ve maddeyle olan bağımızı sembolize eden Venüs ile kısıtlamaları, baskıları, yetersizlik duygusunu, belki de sınavları sembolize eden Satürn arasında bugün sabaha karşı uyumlu bir açı kesinleşti.

Bu açının kaynağı Venüs ve Satürn’ün yaptığı kavuşumla Ocak ayının ilk haftalarına dayanıyor. Bu kavuşumla özellikle ilişkilerde daha eşit kuralların uygulanması, entelektüel paylaşımların ve insani değerlerin daha öne çıkması gibi konuların tohumları atılmıştı. Maddi değerlerin, paranın eşit dağıtılması ve bütünün hayrına kullanılabilmesi gibi girişimler de söz konusu olabilir. Daha sonra Nisan ayının sonlarında ise söz konusu alanlarda bazı gerilimlerin yaşanması nedeniyle, çözümlerin aranması, denge çabalarına gidilmesi söz konusu olmuştur.

Şimdi ise dengenin bulunması, kalıcı bir uyumun yaratılması için yeni bir aşamaya gelinmiş durumda. Burada atılacak adımların sağduyuya, kalıcılığa ve sürdürülebilirliğe yönelik olması çok olası. Bu günlerde fazla risk alınmaması kaydıyla başlayan ilişkilerin, yapılan yatırımların verimli ve tatminkar sonuçlar doğurması söz konusu. Ayrıca bu açının etkisiyle daha rasyonel ve akılcı bir davranış biçiminin hayatlarımızda yer bulması mümkün olacaktır.

Açı doğal olarak öncelikle İkizler ve Kova, sonra da Terazi burç ve yükselen burçlarının, yaratıcılık gerektiren konularında, çocuklarıyla ilişkilerinde, kanuni sorunların çözümlenmesinde, dış ülkelerle bağlantılarında ve yüksek öğrenimle alakalı sorunların giderilmesinde çok olumlu etkiye sahiptir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar