Başak burcundaki Ay yarın (21 Mayıs Cuma) geceye doğru (22:54) saatlerinde boşlukta kalmaya başlayacak ve sabaha karşı Terazi burcuna geçecek.

İlk açı sabaha karşı (02:02) Ay ve Venüs arasında kesinleşen zorlayıcı açı olacak. Bu saatlerde eğer uyanıksanız, duygusal olarak karışık olmak, duyguları fazla irdelemekten sonuca varamamak gibi ruh halleri yaşamanız mümkün.

Ancak sabaha karşı (05:58) Ay ve Mars arasında kesinleşen altmışlık açı, rahat ve enerjik bir ruh haliyle uyanmamızda etkili olacaktır. Merhamet, şefkat ve yardımseverlik hislerinin çok rahat paylaşılması ve eyleme geçilmesi bu açının yardımıyla kolay olacaktır.

Ancak 12:48’de kesinleşen Ay-Merkür karesi ve arkasından gelen (16:26) Ay-Neptün karşıtlığı iletişimin kolay olamayacağına, karmaşık duyguların hakimiyetine, detaylara çok takılmaktan dolayı, rasyonel kararlara ulaşamamaya işaret ediyor. Özellikle akşamüstü saatlerinde ruhen yıpranmış, kendi değerlerimizle çatışmış, karmaşaya düşmüş hissedebiliriz.

Günün diğer önemli bir karşılaşması ise bu sene daha önce de yaşadığımız Güneş-Jüpiter karesi. Bu açıyla alakalı yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım birlikte bakarız.

Akşam saatlerinde (22:54) Ay boşlukta kalmadan hemen önce Pluto ile uyumlu bir açı kesinleştirecek. Bu açı günün karmaşık ruh halinden kurtulmamızda, duygularımıza daha derinden bakıp, arkalarındaki gerçek motifleri görerek dönüştürebilmemizde bize çok yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar