Bugün sabaha karşı Terazi burcuna geçen Ay yarın gece yarısına kadar buradaki hareketine devam edecek. Ay Terazi burcunda Venüs hakimiyetindedir ve temel motifi uyum yaratmaktır. Şu sıralarda İkizler burcunda bulunan Venüs’ün de etkisiyle, Hava elementinin baskınlığı sözlü ve yazılı iletişimin baskın şekilde ön plana çıktığını, pazarlıkların, anlaşmaların ve ortak noktaların bulunmasının her zamankinden daha kolay olduğunu gösteriyor.

Terazi burcu nezaketi, diplomasisi ve estetik duyarlılığıyla bilinir. Sosyal ve romantik ilişkilerde de doğuştan getirdiği bir yeteneği vardır. Ay’ın buradaki konumu esnasında hepimiz her zamankinden daha kolay ikna edebilir ve ikna olabilir durumda oluruz. Özellikle ilişkilerde duyguların ve aklın dengeli bir şekilde kullanılabilmesi pozitif sonuçların elde edilmesine yardımcı olur.

Haritalarımızda Terazi burcunun bulunduğu alan, uyuma, güzelliklere, estetiği düşkün olduğumuz, önem verdiğimiz hayat alanıdır. Ay döngüsel olarak bu alana geldiğinde bizim de yaşantımızda bu hayat alanıyla ilgili estetik duyarlılığımız yükselir, ihtiyaçlarımız artar. Ay’ın buradaki yolculuğu sırasında hangi hayat alanlarımızın aktive olduğuna, yükselen burçlarımıza göre bakalım.

Koç – ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık

Boğa – günlük çalışma hayatı, hizmet alma-verme, genel sağlık

İkizler – çocuklar, yaratıcılık, sanat, gerçek aşk

Yengeç – aile, ev yaşantısı, ebeveynler

Aslan – yakın çevre, kardeşler, temel eğitim, iletişim

Başak– finansal kaynaklar, kazanma yeteneği

Terazi – öz benlik, ego, bedensel sağlık

Akrep – bilinçdışı, kronik hastalıklar, uyku

Yay – arkadaşlar, sosyal gruplar, idealler

Oğlak – mesleki yaşam, kariyer, sosyal statü

Kova – uzun yolculuklar, inanç, toplumsal kural ve yasalar

Balık – ortak kazançlar, varlıklar, gizemler, miras, ölüm


Yorumlar

Popüler Yayınlar