Bugün olduğu gibi yarın (23 Mayıs Pazar) da Ay Terazi burcundaki hareketine devam edecek. Sabaha karşı (03:12) Ay ve Satürn arasında kesinleşecek uyumlu açı, duyguların rahat ve zarif bir şekilde paylaşılabileceğine, kontrollü bir ruh haliyle, eğer uyanıksak ilişkilerimize katkı yapabileceğimize işaret ediyor.

Sabah 05:45’de kesinleşen Merkür-Neptün karesi önemli astrolojik olgulardan birisi ve belirleyiciliğe sahip. Ayrıca yarının diğer önemli bir olgusu ise Satürn’ün geri hareketine başlaması. Bu iki önemli değişim için yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım, birlikte bakarız.

Sabah 09:37’de Ay ve Venüs arasında kesinleşen uyumlu açı günün nispeten yumuşamasına ve ilişkilerin dengeye oturmasına yardımcı olabilir. Ancak hemen arkasından (10:52) kesinleşen Ay-Mars karesi öfkenin, yıkıcı yaklaşımların dengeyi sarsmasına neden olabilir. Dolayısıyla söylemlerimize, ifadelerimize dikkat etmeli, kelimelerimizi itina ile seçmeliyiz.

Akşam saatlerinde (19:00) kesinleşene Ay-Merkür uyumlu açısı gece yarısına kadar dingin bir havanın yaratılmasında, iletişimin düzelmesinde, barışçıl yaklaşımların doğmasında etkili olacaktır. Ancak 00:35’de kesinleşen Ay-Pluto karesi ortamın tekrardan gerilmesine, eski konuların tekrardan gündeme gelmesine, inatlaşmalara ve iddialı yaklaşımlara neden olabilir.

Kısacası dengelerin oynak olduğu bir gün bizi bekliyor.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar