Bugün sabaha karşı Akrep burcuna geçen Ay yarın (25 Mayıs Salı) buradaki hareketine devam edecek. Ertesi gün ise Yay burcuna geçerek bir Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleştirecek.

Bu gece 01:16’da Ay ve Uranüs arasında kesinleşen karşıt açı duygusal alanda biraz zorlayıcı olabilir. Sabit burçlarda meydana gelen bu açının etkisiyle, özellikle ikili ilişkilerde beklenmedik şekilde karşı durmalarla, inatçılıkla ve sürtüşmelerle karşılaşmamız olası.

Yine sabaha karşı 03:36’da kesinleşen Ay-Satürn karesi de eğer gece geç saatlerde başlayan bu sürtüşmeler çok uzarsa, baskı yaratan ve kavgalara neden olabilecek bir etkiyi beraberinde getiriyor. Bu açı sabaha da yakın olduğu için olumsuz bir ruh haliyle yataklarımızdan kalkmamız da mümkün.

Öğlen saatlerinde (13:02) kesinleşen Ay-Mars üçgeni özellikle ruhsal ve duygusal boyutta enerjimizi toplamamıza, kendimizi daha iyi hissetmemize yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinde (18:31) yine Su elementinde kesinleşen Ay-Neptün uyumlu açı da biraz dağılmış olsak da ideallerimizi, hayallerimizi gözden geçirmek için ideal bir zaman.

Gece yarısı 00:21’de kesinleşen Ay-Pluto altmışlığı, kendimizi güçlü, ruhsal anlamda bütünlenmiş ve yapabilirliklerimize inanan bir ruh halinde hissetmemize yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar