Bugün sabaha karşı 05:48’de Yengeç’deki Mars ile Boğa’daki Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Bu açının etkisini bugün, yarın ve azalarak ertesi gün hissediyor olacağız. Oldukça olumlu etkileri olan bu açı öncelikle sürpriz fırsatların habercisi. Pek çok şeyin beklenmedik şekilde hız kazanması, olumlu şekilde sonuçlanması bu açı etkisinde olasıdır. Özellikle ailevi ve maddi alanda ertelediğiniz girişimleriniz ya da kararlarınız varsa bu günlerde harekete geçebilirsiniz.

Bu açıdan en olumlu haliyle doğal olarak Boğa ve Yengeç burçları etkileneceklerdir. Özellikle bu burçların ikinci haftasında doğanlar ve yükselenleri 9-13 derecede olanlar, parayla, ilişkilerle, arkadaşlarla, sosyal topluluklarla ve kardeşlerle alakalı bazı iyicil gelişmelere tanıklık edebilecekler. Sonrasında Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçları için beklenmedik sürprizlerin olması mümkün.

Koç ve Terazi burçları için ev yaşamı, aile ve kariyer alanında hızlı, sorunsuz gelişen, enerji dolu ama biraz hareket gerektiren gelişmeler yaşanabilir. İkizler, Aslan, Yay ve Kova burçları da uzun zamandır maddi konularda ve günlük çalışma yaşamındaki yenileme planlarını hızlandırabilirler.

Günün ikinci önemli astrolojik karşılaşması da yine son derece olumlu. Akşam 21:35’de İkizler-Merkür ile Kova-Satürn arasında bir üçgen açı kesinleşecek. Etkisini yoğun olarak yarın ve hafifleyerek sonraki gün de hissediyor olacağız. Bu açı Nisan ayının son haftasındaki bazı girişimlerinizle bağlantılı olarak iyi sonuçların alınabileceğine de işaret ediyor.

Yalın anlamıyla, yüksek bir konsantrasyona işaret ettiği için, eğitim, ticaret ve medya alanında planlamalar, gözden geçirmeler yapmanıza çok yardımcı olacaktır. Ayrıca yaşadığınız teknolojik sorunların çözülmesinde, ticari bağlantıların sağlamlaştırılmasında etkilidir. Eğer önemli bir anlaşmanız ya da imzanız varsa bugün akşam saatlerine getirmeniz yararlı olur.

Bu güzel açıdan öncelikle İkizler ve Kova burç ve yükselen burçları, arkasından da Terazi burç ve yükselen burcu çok olumlu şekilde etkilenir. Koç, Aslan ve Yay burç ve yükselen burçları için de sosyal ve ticari bağlantıların sağlamlaştırılması olasılığını taşıyacaktır.

Yani bu arife gününde, tüm burçlar için Ramazan Bayramı’na gökyüzünden hediyelerimiz var.


Yorumlar

Popüler Yayınlar