Bugün öğleden sonra İkizler burcuna geçen Ay yarın (13.Mayıs.Perşembe) ve ertesi gün öğlen saatlerine kadar buradaki yoluna devam edecek. Yarın birlikte Ay’ın İkizler burcundaki durumuna bakarız.

Bu gece geç saatlerde (01:22) Ay ve Venüs İkizler burcunda bir kavuşum kesinleştirecek. Yarınki bayramı kutlarcasına, ailenin, şefkatin ve merhametin yoğunluğu bu açının en önemli tezahürleri.

Sabah saatlerinde (08:47) ise Boğa burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında altmışlık bir açı gerçekleşecek ve etkisini tüm gün hissedeceğiz. Bu açı, ilahi duyguların, almadan vermenin, diğerkamlığın, paylaşmanın bayram günü temasına uygun bir şekilde hepimizi duygusal bir seviyeye taşımasında etkili olacak.

Akşam 19:04’de Ay ve Satürn arasında kesinleşen uyumlu açı ise duygusal boyutta dengelenmenin yaşanacağına, gündüz yaşadığımız aşırı duygusallıkların daha akla yatkın bir seviyeye ulaşmasına olanak tanıyacak.

Akşam 21:34’de Ay ve Merkür İkizler burcunda bir kavuşum kesinleştirecekler. Bayramın ilk gününün iletişiminin bu saatlerde arttığını, düşüncelerimizin, aklımızın ailemize ve sevdiklerimize odaklandığını göreceğiz.

Ramazan Bayramı’nız şimdiden kutlu olsun demek istiyorum. Her biriniz için şeker tadında, sevdiklerinizle geçireceğiniz, her zaman neşeyle hatırlayacağınız bir bayram diliyorum.

Bayramınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar