Bugün öğlen saatlerinde (11:46) Boğa’daki Güneş ve Oğlak’daki Pluto arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Yani strateji, planlama, kararlılık ve sebat temaları gündemde. Bu açının etkisini bugün yoğun yarın da azalarak hissedeceğiz. Açı Toprak elementinde meydana geldiği için, etkisi maddi konular, elle tutulur gözle görülür olaylar, bedensel güçlülük şeklinde açığa çıkacaktır. Bu açı başta Boğa ve Oğlak burçlarının son haftasında doğanları, yükselen burçları 24-28 derecede olanları önemle etkileyecek. Sonrasında ise, Başak, Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının son haftasında doğanları, yükselenleri ya da Ay konumları 24-28 derecede olanları olumlu şekilde etkileyecek.

Yükselen Koç ve Terazi burçlarının ortak ve bireysel maddi kaynaklar, kariyer, aile ve ev yaşantısı alanında bazı gerginlikler yaşayarak, ufak tefek düzeltmeler yapmaları ihtiyacı doğabilir. İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının sağlık, günlük çalışma hayatı ve maddi kaynaklarla alakalı bazı değişimlere gitmesi gerekebilir.

Güç, gücün kullanılması, tahakküm etmek ve tahakküm altında kalmakla alakalı konuların gündemi alması ve bu alanda bir ara denge sağlanması bu açının etkisi altında oldukça kolay olacaktır. Özellikle Ocak ayının ikinci haftasında başlamış, Nisan ayı ortalarında gerginliklere neden olmuş konuların çözümüne yardımcı olacak, derin yaklaşımların, olasılıkların araştırılması, konuların arkasındaki gerçek nedenlerin daha net kavranması bu açının yardımıyla çok daha kolay olacaktır.

Sorunların çözülmesini geciktiren ya da net görmeyi engelleyen detaylardan, fazlalıklardan kurtulmak, rahat bir bakış açısı kazanılmasına ve gücün, enerjinin ve kontrol mekanizmalarının daha verimli ve sonuca götürecek şekilde kullanılmasına yardımcı olacaktır.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar