Bugün öğleden sonra Aslan burcuna geçen Ay yarın (18 Mayıs Salı) günü ve ertesi gün akşam saatlerine kadara buradaki yoluna devam edecek. Yarınki paylaşımlarda Aslan burcunda Ay’ın hayatımız üzerindeki etkilerine birlikte bakarız.

Yarın öğlen saatlerinde (13:44) İkizler burcundaki Venüs ve Aslan-Ay arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. İki dişil prensibi olumlu bir şekilde birleştiren bu açı, genel olarak kadınlarla ilişkilerin olumlu yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Ancak hemen arkasından 14:05’de kesinleşen Ay-Uranüs karesi, sürpriz gerginliklerin de yaşanabileceğinin göstergesi. Özellikle maddi gücün kullanımı ve kaynaklarla alakalı, aile içinde tek yanlı verilen kararların anlaşmazlık ve çatışmalara neden olması mümkün.

Akşamüstü 17:05’de kesinleşen Ay-Satürn karşıtlığı ise baskıların habercisi. Eğer gün içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve gerginlikler iyi yönetilemezse, baskı yaratabilecek, hakları kısıtlayan ve bazı kopmalara neden olabilecek aşamaya gelebilir. Kısacası yönetilmesi gereken duygular ve davranışlar yarın bizi bekliyor.

Yarınınız güzel geçsin,

Yorumlar

Popüler Yayınlar