Boğa burcunda meydana gelen Yeniay maddi ve yaşamsal kaynaklarla, güvenlik ve kalıcılıkla alakalı konuların bu dönemde hayatımızda yer alacağına işaret ediyor. Verimliliğin, sürdürülebilirliğin ve korumanın bu dönemde çok büyük önemi olduğunu hatırlatarak, hayatımızın ilgili alanlarında yeni adımların atılmasına ve tohumların ekilmesine teşvik ediyor. İkizler burcundaki yoğunlaşma ise, aklı ve mantığı kullanmanın, iletişim kurmanın ve öğrenmenin, araştırmanın çok önemli olacağının göstergesi.

Bu Yeniay Boğa başta olmak üzere, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının, evlilik, ilişkiler, meslek, kariyer, toplumsal yaşam ve aile gibi, hayatlarının önemli alanlarını aktive ediyor. Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının sağlık, günlük yaşam, çalışma düzeni, bireysel ve ortak maddi kaynaklar gibi konularda yeni adımlar atması söz konusu. Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçları için son derece olumlu bir Yeniay. Sosyal hayat, arkadaşlar, seyahat planları, kanuni konular, eğitim ve çocuklar alanında olumlu yenilikler yaşanabilir. 

Koç ve yükselen Koç için maddi kaynakları daha iyi bir noktaya getirmek, bir dönemdir süregelen maddi sıkıntıları aşmak için yeni planlar üretme ve uygulama zamanı. Bu konuda yakın çevrenizden, kardeşlerinizden gelen referanslar ve destekler çok faydalı olacaktır. Ticari ve eğitimle alakalı konularda alacağınız kararlarda alternatifleri de düşünmelisiniz. Aile ve ev hayatıyla alakalı yaşanan bazı aksaklıkların biraz daha sabırla karşılanması gereğini hatırlatmak isterim. Bu alanda eşinizin desteğini istemek, birlikte hareket etmek fayda sağlayacaktır. Ayrıca kanuni işlerinizin ve yurt dışı bağlantılarınızın da bazı zorlayıcı durumlara neden olması mümkün.

Boğa ve yükselen Boğa bu Yeniay’ın başrol oyuncusu. Gerek bedensel, gerekse ruhsal olarak enerjinizi yükselmiş hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Her türlü yeni başlangıç için adım atabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılarınız ve eğitim alanında gelişmelerin olması, yeni çözümlerin bulunması rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Maddi alandaki kararlarınızda ve harcamalarınızda planlı, istikrarlı davranmanız eşiniz ya da ortağınızla birlikte kararlar alarak hareket etmeniz çok faydalı olacaktır. Günlük iş akışınız ve sağlık konusundaki yaklaşımlarınız büyük ölçekli kararlardan fazlasıyla etkilenmeye açık.

İkizler ve yükselen İkizler için rutin sağlık kontrollerinin yapılabileceği, kronik rahatsızlıklara önem verilmesi gereken bir dönemdesiniz. Mesleki hayattaki bazı değişimler ve gereksinimler, enerjinizin düşmesine neden olabilir. Sağlık alanında atacağınız adımlar uzun vadede büyük faydalar getirecektir. Üstü örtülmüş, gizli kalmış bazı konuların ifşa olabileceği, rüyalarınızın çok anlamlı bir hal aldığı bir devre geçirebilirsiniz. Bu dönemde kendinizle ve ilişkilerinizle alakalı bazı kadersel kararlar almaya eğilimli bir yapıdasınız. Kararlarınıza son şeklini vermeden önce, bir kez daha gözden geçirmeli ve eşiniz ya da ortağınız ile uzlaşmaya varmayı düşünmelisiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç için gündemde arkadaşlıklar, gruplar, hayaller, planlar var. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlarla daha sıkı bağlar kurmak, iş arkadaşlığını dostluğa dönüştürmek ve birbirinizi desteklemek için son derece olumlu günlerdesiniz. Bu aralarda sinirsel olarak biraz gergin, sabırsız ve agresif olabilirsiniz. İbadet, meditasyon ya da negatif duygularınızı yazarak sağaltmak ruhsal olarak rahatlamanızda faydalı olacaktır. Eşinizle zaman geçirmek, ilişkinizi daha arkadaş olarak da geliştirmek, birlikte planlar yapmak, idealler oluşturmak da hayata daha güvenle yaklaşmanızda ve rahat hissetmenizde çok yararlı olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan için kariyer, mesleki ve toplumsal yaşam son derece aktif. Bu alanda yapacağınız girişimler, başlatacağınız projeler gayet başarılı olabilir ve sizin de kendinizi yenilenmiş, enerjik hissetmeniz de etkili rol oynar. Bu planların içinde birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızı da dahil ederseniz çok daha kalıcı adımlar atabillirsiniz. Sosyal hayatınızdaki karşılaşmaların, yeni tanıyacağınız bazı insanların ilerleyen zamanlarda yaşamınızda önemli rol oynayacağını görebilirsiniz. Ayrıca biraz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenmek, çocuklarınız varsa, onlara zaman ayırmak da kendinizi son derece yükselmiş hissetmenizde önemli rol oynayacaktır.

Başak ve yükselen Başak için ruhsal ve bedensel enerjinin yükseldiği bir dönem söz konusu. Kendinizi son derece özgüvenli, güçlenmiş, tazelenmiş hissedeceğiniz bir günlerdesiniz. Mesleki ve toplumsal hayatınızdaki yeni kararlar ve bunların bir senteze vardırılarak hareket geçilmesi sizi oldukça rahatlatacak. Kanuni konularda, yurt dışı bağlantılarda ve öğrenim ile alakalı konulardaki gelişmeler kolaylıkla adım atmanızda ve hedeflerinize yoğunlaşmanızda fayda sağlayacaktır. Bu alanda dostlarınızdan gelen destekler de ilerlemenizde önemli role sahip olacaktır. Aileye ve ev hayatınıza ayıracağınız zaman ve enerji de kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi için ortak maddi kaynaklarla alakalı bazı girişimlerin yapılması, yeni adımların atılması söz konusu olabilir. Özellikle kardeşlerinizle ve yakın çevrenizden insanlarla birlikte alacağınız kararlar, onların da katkıları ve pozitif yaklaşımları finansal olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Bir dönemdir devam eden mesleki hayattaki hareketlilik ve iş yoğunluğu stres yaratmış olabilir. Bu geçici gerginlikten kurtulmak için bolca okumaya, yeni şeyler öğrenmeye zaman ayırabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılar ve kanuni konularda kadersel bazı değişimlerin yaşanması, adımların atılması büyük bir olasılıktır.

Akrep ve yükselen Akrep bu Yeniay’da ikinci başrol oyuncusu. İkili ilişkilerde yeni tohumların ekilmesi, yeni kararların alınması, özellikle ortak maddi kaynakların ve hareketlerin neden olduğu bazı sorunların sonuca vardırılması söz konusu olabilir. Eşinizle ya da ortağınızla birlikte hareket ederek, yeni finansal adımlar atmak, farklı ve geniş ölçekli adımlar atmak rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Ancak fazla spekülasyona yönelmemeniz de faydalı olacaktır. İlişkilerinizin rayına oturmasında veya yeni başlangıçlar yapmanızda yakın çevrenizin ve kardeşlerinizin katkıları, destekleri çok yararlı olacaktır. Ortaklık ilişkilerinde ve romantik beraberliklerde, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı ifade etme şansınız oldukça kuvvetli.

Yay ve yükselen Yay için, günlük akışta ve sağlık alanında bazı yenilikler, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatında yapabileceğiniz bazı girişimler, kazanacağınız paranın artmasına neden olabilir. Özellikle ilişkilerinizle ve ortaklıklarla alakalı alacağınız kadersel kararlar, hem sağlık alanında, hem de iş hayatınızda olumlu yönde yansımalar yaratacaktır. Bu dönemde kendinizi ifade etme, hayatınızın her alanıyla alakalı duygularınızı ve beklentilerinizi dile getirme şansınız çok yüksek. Ancak söylemlerinizde dikkatli olmaya, ilişkilerinize zarar verecek ve kadersel sonuçlar doğuracak yaklaşımlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak için çocuklarıyla ilgili yeni gelişmelerin yaşanması, yaratıcılık alanında adımların atılması olasıdır. Yeniay’ı en rahat geçiren burçlardan birisi olarak, şansın, keyif, zevkin çok yoğun olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Yine de ikili ilişkilerde öfkenizi, hızlı karar verme eğiliminizi kontrol altına almaya çalışmalısınız. Biraz içinize dönmeniz, ibadet ya da meditasyon yaparak, gerginliği atmayı denemeniz çok faydalı olacaktır. Çalışma yaşantınızı ve sağlık konularını içeren bazı kararlarınızın ilerleyen zamanlarda çok faydalı olduğunu görebilirsiniz. Bu kararlar gelecekte kadersel bazı etkilerin doğmasında önemli rol oynayacaktır.

Kova ve yükselen Kova için aile, ebeveynler ve yaşanan ev ile alakalı bazı gelişmelerin olması, yeni adımların atılması olası. Yeni bir ev almak ya da taşınmak kararı size iyi gelecektir. Bu alandaki girişimlerinizin planlamasında kanuni konulara da dikkat etmeniz gerekir. Çocuklarınızla, spekülatif para kaynaklarıyla ve yaratıcılıkla alakalı konularda önemli kararların gerekli olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Kararlarınızı her boyutuyla ele aldıktan sonra harekete geçmeyi düşünmeniz önemlidir. İlerleyen zamanlarda bu kararların büyük önem taşıdığını görebilirsiniz. Dostlara ve sosyal olaylara zaman ayırabilirseniz çok rahatlarsınız.

Balık ve yükselen Balık için yakın çevreyle ilişkilerde, iletişimde, eğitim ve ticari konularda bir takım fırsatların yakalanması olasılığı çok güçlü. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla çok keyifli paylaşımlar yaşamak için zaman ve enerji ayırabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çocuklarla, spekülatif kaynaklarla ve yaratıcılıkla alakalı konularda acele etmeden, sakin kararlar almaya çalışmalısınız. Bu alanda rasyonel davranışlar çok faydalı olacaktır. Kısa mesafe olsa da bir yolculuğa çıkabilir, stres ve negatif yükten kurtulabilirsiniz. Aile ve ev hayatı ile ilgili kararlarınızda alternatifler yaratmak, çok boyutlu düşünmek büyük fayda sağlayacaktır.  


Yorumlar

Popüler Yayınlar