Yükselen Başak burcu, ilk bakışta zeki, akıllı ve eleştirel bir intiba yaratır. Aslında çok ortada olmaktan, dikkat çekmekten hoşlanmaz. Kendini, düşüncelerini ortaya koymadan evvel, durumu, etrafındaki insanları analiz ederek kendi değerlendirme süzgecinden geçirmeyi tercih eder. Bu geride kalarak incelemeyi tercih eden tavrıyla, mesafeli, donuk ve hatta soğuk biri gibi de algılanabilir.

Başak burcu bedeninin durumunun ve verdiği sinyallerin çok farkındadır. Sürekli analiz ve muhakeme eden yapısıyla, kendisi, bedeni, çevresi ve insanlar hakkında veri toplar. Pek çok Başak yükselen, sağlık, temizlik, hijyen ve beslenme konusunda çok dikkatlidir. Bazıları başkalarının pişirdiği ya da sokaktan aldığı yemeği bile yemez.

Dışarıdan bakıldığında detaylara verdiği önem yüzünden yükselen Başak burcu insanın takıntılı birisi olarak algılanabilir. Başkalarının umursamadığı nüanslar bloke olmasına, hareket kabiliyetini kaybetmesine neden olabilir.

Genellikle etrafında yardıma ihtiyacı olan insanlar bulunur. Yardımsever yapısı gereği, duygularını hizmet yoluyla ifade etmeyi tercih eder ve özel ilişkilerinde de problemler yaşayabilir. Verici ve kendine yetmeyi bilen haliyle beraberliklerinde suistimale açık bir hal sergiler.

İlk görünüşte mesafeli ve soğuk gibi dursa da yakınlaştıktan ve samimiyet kurduktan sonra kıymetli, besleyici ve paylaşımcı bir dost olduğu anlaşılır. Eleştiriye olan yatkınlığı bazen arkadaşlıklarında sorunlar yaşamasının en temel sebebidir.

Başak yükselen genellikle ufak tefek, ortalama ağırlıkta kalmayı beceren bir bedene sahiptir. Genellikle gözlerinde zekanın pırıltısını görmek mümkündür. Her zaman temiz, düzgün ama dikkat çekmeyen bir giyim tarzını tercih eder. Başak burcu bedende ayrıştırma işlemini yapan bağırsaklarla alakalıdır.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar