Dün ve bugün Balık burcunda hareket halinde olan Ay sabaha karşı 02:49’dan yarın 09:11’de Koç burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak. Balık burcundayken en son açısını Oğlak’daki Pluto ile bir altmışlık yaparak kesinleştirecek. Genel olarak bu karşılaşma güçlenmeye, bilinçdışındaki hareketliliğe işaret eder. Dolayısıyla bu sabaha karşı gördüğünüz rüyaların özel anlamları olabilir.

Yarın (10.Nisan.Cumartesi) gün içinde oldukça sakin ama Koç’a geçen Ay’ın etkisiyle enerjik bir gün geçireceğiz. Akşam 18:10’da ise iletişimi, eğitimi ve düşünce yapısını sembolize eden Merkür ile, formasyonu, disiplini ve somut değerleri sembolize eden Satürn arasında bir altmışlık açı daha kesinleşecek. Bu açının olumlu etkilerini aslında bir ertesi gün yani Pazar günü daha fazla hissedebileceğiz.

Bu açı özellikle Koç ve Kova burçlarının önemli planlarıyla ilgili yapılandırma fırsatları yakalamalarına, yapılan sohbetlerden ve iletişimsel paylaşımlardan esinlenmelerine yardımcı olacaktır.

Akşam saatlerinde (21:54) ise yine Koç’daki Venüs ve Kova’daki Jüpiter arasında da bir altmışlık daha kesinleşecek. Aşkın, sevginin, uyumun yanı sıra maddi değerleri de sembolize eden Venüs’ün, genişleme, yayılma ve iyi şans gezegeni Jüpiter ile yaptığı bu açı son derece olumlu gelişmelerin yaşanabileceğini ve bunların somut getirilerinin olacağını gösteriyor. Bu açının olumlu etkisi Pazar günü de devam edecek.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar