Yükselen Aslan yaydığı özel enerjiyle dikkatleri üzerine toplar. Bazen gerçekten dış görünüşü özellikle de saçları, asalet taşıyan davranış biçimleri, duruşu çok etkileyici olur. Yükselen Aslan bedeninin ve kendinin çok farkındadır. Hareketlerinin, girdiği toplulukta dikkatleri çektiğinin, mekanı enerjisiyle doldurduğunu bildiği için kendini sahnedeymiş gibi hissetmekten alıkoyamaz.

Son derece dayanıklı, sorumluluk almaktan kaçınmayan, karar vermekte çekingenlik hissetmeyen, özgüveni yüksek bir insandır. İdealisttir ve kendi değerlerinden, doğrularından ödün vermez. Bu özellikleri genellikle yönetim seviyesinde, idarecilikte pozisyon almasında katkı sağlar.

Yükselen Aslan, yoğun özgüveni, iyimserliği ve koruyan-kollayan tavrıyla bazen problemlere, sorunlara fazla rahat yaklaşarak, çözümde gecikebilir. Dramatik havası iyi bir konuşmacı ya da sahne sanatçısı olmasına yardımcı olur. Takdir edilme ihtiyacı oldukça ön plandadır.

Aşka ve romantik ilişkilere de teatral bir tarzda yaklaşan yükselen Aslan oldukça etkileyicidir. İlişkilerinde son sözü söylemeyi istemesine rağmen, kendini kontrol edebilirse, sorumluluk sahibi, sadık ve seven bir eş olur. Bonkör karakteriyle, sevdiği insana son derece kıymetli hediyeler almayı, sevgisini bu şekilde göstermeyi sever. Sadakatsizlik yaşaması bir yükselen Aslan için her şeyin sonu demektir.

Genellikle yükselen Aslan’ın gardrobu dikkat çekici, pahalı, markalı kıyafetlerle doludur. Sıcak renkler, kıymetli mücevherler, gösterişli ve pahalı saatler ve yaşından daha genç bir giyim tarzı tercih eder.

Yükselen aslan erkekleri saçlarını uzatmayı, kadınları ise mümkün olduğunca dikkat çekici bir tarzda taramayı ister. Bedeni tapınağı gibidir ve dış görünüşüne büyük önem verir. Sağlam, dayanıklı vücuduyla, her zaman dik durarak, karşıya hatta biraz da yukarıdan bakmayı tercih eder. Aslan burcu bedende kalbi yönetir. Dolayısıyla yükselen Aslan için kalp hassasiyet taşır.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar