Bugün Balık burcundaki Ay yarın da hareketine burada devam ediyor. Yarın (9.Nisan.Cuma) günün ilk yarısında sakin ve duygusal enerjinin yüksek olduğu saatler bizi bekliyor.

Ancak akşam üstü (16:50) saatleriyle birlikte biraz zorlanma söz konusu. Ay ve Mars arasında kesinleşecek zorlayıcı açı, çatışmaların yaşanmasına, duygusal patlamalara neden olabilir. Özellikle İkizler, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçlarının kendilerini çok gergin, belki de nedensiz yere öfkeli hissetmesi söz konusu olabilir. Dolayısıyla bu saatten yaklaşık 2 saat önce ve sonra kendimizi ve duygularımızı kontrol altına almak çok yararlı olacaktır. Bu saatlerde yaşanabilecek ticari ve iletişimsel problemlere de hazırlıklı olmalıyız.

Yarın akşam saatlerinde Mars ve Neptün arasında, aslında etkisini 1-2 gündür hissettiğimiz kare açı kesinleşecek. Bu açının etkisini Cumartesi günü dahil yoğun olarak, Pazar günü ise biraz daha hafiflemiş olarak hissedeceğiz. Yarın bu açı ile alakalı ayrı bir paylaşım yaparak, etkilerine birlikte bakmak istiyorum.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar