Ufukta Yay burcu yükselirken doğanlar, iyimser, sınırları aşmaya eğilimli, kendine has felsefesi olan bir insan intibaı uyandırır. Yükselen Yay doğduğu dünyayı keşfedilmesi, deneyimlenmesi ve bilgi edinilmesi gereken bir alan olarak algılar. Macera, yolculuklar, herhangi bir konu hakkında derin bilgi sahibi olarak senteze varmak yükselen Yay insanın ihtiyacıdır.

Yükselen Yay yerinde durmak bilmeyen, aktiviteden aktiviteye koşmak isteyen bir yapıya sahiptir. Hemen her konuda merak ve heves sahibi olduğu için, farklı konularda deneyimlerden oluşan bir zenginliği vardır.

Direkt yaklaşımları, açık sözlülüğü yükselen Yay’ın bazen tepkileri üzerine çekmesine neden olabilir. Ama sıcakkanlı yapısı, geniş görüşlülüğü, kendine olduğu gibi diğer insanlara da sınırsız özgürlük hakkı tanıyabilmesi her türlü ilişkide sevilmesinin en temel nedenlerindendir.

Hemen her konuda fikri ve deneyimi olan yükselen Yay ile dostluk çok keyif vericidir. Motive eden, iyimser ve samimi yapısı, rahatlığı, espiritüelliği ilişkilerinde olumlu rol oynar. Dostlarının sorunlarına getirdiği çözümlerle değer ve güven kazanır.

Yükselen Yay için romantik ilişkiler hayatında başat bir role sahip değildir. Fiziksel ve duygusal uyaranlardan çok zihinsel olarak tetiklenmeye ihtiyaç duyar. Özgürlük merakı bağlanma kapasitesinin düşüklüğüne işaret ederken, yeni deneyim merakı da sadakat yeteneğini azaltır. Partnerinin de kendisi gibi entelektüel anlamda donanımlı, konuşkan ve meraklı bir insan olmasını tercih eder.

Yükselen Yay burcu genellikle uzun boylu ve dikkat çekici bir fiziğe sahiptir. Genişlemeye yatkın yapısı yaş aldıkça kilo da almasına neden olabilir. Yükselen Yay kadınlarda basen kısmında büyüme ve selülit toplanması sıkça görülür. Genellikle rahat ve spor tarzda kıyafetleri tercih eder.

Yay burcu bedende üst bacaklar ve basenler ile alakalıdır. Dolayısıyla yükselen Yay burcu da siyatik, uyluk ve leğen kemiği problemleri gibi sorunlara daha yatkındır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar