Bugün olduğu gibi yarın (22.Nisan.Perşembe) da saat 15:03’e kadar Ay Aslan burcunda olacak. Sonrasında boşlukta kalacak ve 16:08 itibariyle Başak burcundaki yolculuğuna başlayacak.

Sabah 10:56’da Ay ve Kova’daki Jüpiter arasında gerginlik kaynağı olabilecek bir açı kesinleşecek. İyicil bir gezegen olmasına rağmen, Jüpiter karşıtları aşırı uçlarda dolaşmaya, beklentilerin büyük olmasına ve sonucunda hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Dolayısıyla özellikle çok önemsenmeyi beklemek, alkış istemek gibi bir ruh halindeyseniz, kendinizi dengelemeye çalışmalısınız.

Ay öğleden sonra (15:03) son açısını Mars ile olumlu bir etkileşimde bulunarak kesinleştirecek. İkizler’deki Mars’ın etkisiyle, daha enerjik hissedip, daha pozitif bir ruh halinde olabileceğiz. Bu saatlerde önemli ve mücadeleli konuşmalarınızı planlamanızı tavsiye ederim.

Akşam saatlerinde (21:07) Güneş ve Ay arasında kesinleşecek olumlu açı ise, bedenen ve ruhen kendimizi çok yükselmiş, umut dolu ve rahatlamış hissetmemize yardımcı olacak.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar