Ufukta Oğlak burcu yükselirken doğanlar, ciddi görünüşlü, hata yapmak istemeyen, planlı-programlı bir insan intibaı uyandırır. Yükselen Oğlak, espri yaparken bile, yüzündeki ciddi ifade eksilmez. Aslında şaka sonuna gelmeden hiç açık vermediği için en çok güldüren de odur.

Yükselen Oğlak insanı çok dirayetli, azimli, adım adım ilerlemeyi seven bir yapıya sahiptir. Bulunduğu çevreye, sosyal bağlantılarına, giyimine ve aksesuarlarına bir prestij aracı olarak bakar. Başarılı ve etkili bir imaj yaratmak isteğindedir. Ve genellikle de başarılı olur.

Yükselen Oğlak çocuklukta bile sorumluluklarının farkındadır ve hedefe odaklanarak, yılmadan ilerlemeye devam eder. Milli ve ailevi değerler, gelenekler, aile ismi yükselen Oğlak için kıymetlidir ve bunları devam ettirmek için elinden geleni yapar.

Güvenlik ve maddi kaynakların devamlılığına verdiği değer nedeniyle çalışkandır. Riskleri hesap ederek, her zaman geleceği planlar ve stratejik davranır. Tutumlu yapısı ve madde üzerindeki doğal hakimiyeti finansal olarak kendini iyi bir konuma taşımasına yardımcıdır.

Yükselen Oğlak burcu için romantizm çok önemli değildir. Duygularını bir kenara bırakarak, aklıyla, amaçlarına ulaşmasına yardımcı olacak birliktelikler oluşturmak ister. Ancak aradığını bulduğu zaman, partnerine şefkatli, merhametli ve nazik bir davranış biçimiyle yaklaşır. Kendi ailesini oluşturmak, geleneksel düzenden fazla uzaklaşmadan bu aileyi korumak ve ileri götürmek temel isteğidir. Birlikteliklerde kurallar olmasını ve sadakatin tartışmasız kabul edilmesini bekler.

Yükselen Oğlak ağırbaşlı bir giyim tarzını tercih eder. Çok kaliteli, prestijli ama dikkat çekmeyen, modası geçmeyecek, uzun ömürlü, dayanıklı kıyafetlerle gardrop oluşturmak tercihindedir. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü yükselen Oğlak için söylenmiştir. Oğlak burcu bedende dizler ve iskelet sistemiyle bağlantılıdır. Dolayısıyla yükselen Oğlak da bedensel olarak bu alanlarda hassastır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar