Bugün akşam üstü Başak burcuna geçen Ay, yarın (23.Nisan.Cuma) ve ertesi gün akşam saatlerine kadar buradaki konumunu koruyacak.

Yarın sabaha karşı (04:02) Venüs ve Uranüs arasında bir kavuşum kesinleşecek. Bu açının etkilerine yarın ayrıca birlikte bakarız.

Yine sabaha karşı (05:49) Ay ve Merkür arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Etkisini yaklaşık 2 saat kadar hissedeceğimiz bu açı güne neşeli ve konuşkan bir şekilde başlamamıza, yeni fikirlerle uyanmamıza neden olacak.

Arkasından 09:58’de Ay ve Uranüs arasında da bir uyumlu açı kesinleşecek. Dolayısıyla iletişimin çok rahat akması, yeni fikirlerin paylaşılması, ufak tefek sürprizlerin olması çok muhtemel.

Hemen arkasından ise 10:31’de Ay bu defa yine Boğa burcundaki Venüs ile uyumlu bir açı yapacak. Genel olarak kadınlarla ilişkilerin rahat gitmesi, uyumlu ve verimli anlaşmaların yapılması bu açının etkisi altında çok daha kolay olacaktır.

Öğleden sonra 14:50’de ise Mars İkizler burcundaki yolculuğunu tamamlayarak, Yengeç burcundaki hareketine başlayacak. 11 Haziran tarihine kadar burada kalacak Mars’ın Yengeç’teki konumundan kaynaklanan etkilere yarın ayrı bir paylaşımda birlikte bakarız.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar