Dün sabah İkizler burcuna geçen Ay yarın akşam saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Yarın da pek çok açı kesinleştirerek, iletişim, eğitim, ticaret ve kısa mesafe yolculuklar alanında deneyimlerin gündemimizi almasına neden olacak.

Ay İkizler burcuna geçtiği zaman hepimizin merak etme ve öğrenme isteği yükselir. Hayatımızın hangi alanını yönetiyorsa zaten o alanda daha iletişimsel, öğrenmeye açık ve çeşitliliğe ihtiyaç duyan bir yapımız vardır. Dolayısıyla transiti sırasında bu alanı aktif hale getirerek bizim de konsantrasyonumuzun bu alana kaymasını sağlar.

İkizler eğlenceli yapısıyla Ay’ın yoğun duygusallığının biraz hafiflemesini, esprili, olumlu paylaşımların özellikle aileyle ve kadınlarla yapılabilmesini sağlar. Bu dönemde özellikle Mars da burada olduğu için ticarette artış, hızlanma ve atak davranış şekillerinin görülmesi de mümkündür.

Her türlü olumlu etkisine rağmen yine de İkizler, Başak, ya ve Balık burç ve yükselen burçları hayatlarının önde gelen, meslek, ilişkiler, bedensel sağlık ve aile ilişkileri gibi alanlarında her zamankinden biraz daha hassas olabilirler.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları ise sosyalleşerek, daha eğlenceli, rahat ve tatminkar bir zaman geçirme fırsatlarını yakalayabileceklerdir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının ise, sağlık ve maddi konulara eğilmeleri, bu alanlarda ufak değişimlere gitmeleri söz konusu olabilir


Yorumlar

Popüler Yayınlar