Bugün olduğu gibi yarın da (17.Nisan.Cumartesi) İkizler burcunda bulunan Ay yarın akşam 18:04 itibariyle, 22:25’de Yengeç burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak.

Yarın sabah erken saatlerde (06:16) kesinleşen Ay-Neptün karesi ile uyanacağız. Hassas bir ruh haline işaret eden bu zorlayıcı açı, kırılganlıklara, alınganlıklara ve karmaşaya işaret eder. Özellikle Balık ve İkizler burçlarının duygusallıklarını yoğun hissetmeleri söz konusu olabilir.

08:15’de ise yine İkizler’de bulunan Mars ile Jüpiter arasında bir üçgen açı kesinleşecek. Bu olumlu açının etkisini Pazar günü de yoğun, pazartesi günü ise biraz daha azalmış olarak hissedebiliriz. Yarın bu güzel açıyla ilgili bir paylaşım yapacağım.

Öğlen saatlerinde Ay önce Merkür (14:06) ile arkasından (14:54) Jüpiter ile çok olumlu açılar kesinleştirecek. Yani hem iletişimsel, hem de ticari olarak verimli saatler söz konusu. Eğer önemli toplantılarınız, pazarlıklarınız ya da birisinden bir ricanız varsa bu saatleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Hemen arkasından gelen (15:09) Ay-Mars kavuşumu ise gerginliklerin, çatışmaların yaşanabileceğinin habercisi. Ufak tefek anlaşmazlıkları büyütmemek gerekli. Çünkü günün takip eden açıları oldukça iyi.

Önce 18:04’de Güneş-Ay altmışlık açısı kesinleşecek. Bu açı enerjinin yükselmesine özellikle kadın-erkek ilişkilerinde güzelliklerin yaşanabilmesine fırsat sağlayacak. Arkasından Merkür’ün 19:01’de Jüpiter ve 22:10’da Mars ile kesinleştirdiği altmışlık açıları zihinsel olarak aktifleşmemize, yeni bazı fikirlere ve keyifli sohbetlere hizmet edecek.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar