Dün akşam saatlerinden bu yana Oğlak burcunda olan Ay bugün ve yarın gece saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Oğlak’taki Ay, hayatımızın hangi alanını bu burç yönetiyorsa orada aktivasyon yaratmakta, konsantrasyonumuzun o alana kanalize olmasında etkili olacaktır. Oğlak burcu tarafından yönetilen hayat alanın da hepimiz biraz daha sorumluluk sahibi ve ciddi bir yaklaşım içinde oluruz. Oğlak burcu kitabına göre davranan, hedefine odaklana ve o noktaya ulaşmadan vazgeçmeyen bir yapıdadır. Bu bazen kararlılık, bazen de inatçılık olarak değerlendirilebilir.

Rasyonel değerleriyle tanınan Oğlak burcundaki Ay, duyguların biraz donuklaşmasına ve kolayca aktarılamamasına neden olur. Zaten Ay’ın yönettiği Yengeç’in karşıt burcu olduğu için Ay burada zararlı konumdadır ve fonksiyonlarını yerine getirmekte zorlanır.

Ay’ın bu konumu sırasında kurallarla hareket etmeyi, ciddi davranmayı ve denetlemeler yapmayı tercih edebiliriz. Bu pozisyon önce Oğlak-Yengeç ikilisinde, burcu ve yükselen burcu Koç ve Terazi olanlarda kısmen de olsa duygusal dalgalanmalara sebep olabilir. Burçları ve yükselenleri Boğa, Başak, Akrep, Balık olanların sosyalleşmeleri, duygusal olarak da huzurlu hissetmeleri olasıdır. İkizler, Aslan, Yay ve Kova burç ve yükselen burçları ise, evde ve aile ilişkilerinde, duygusal hayatlarında eksik kalmış ya da yanlış gitmiş durumları daha iyi hale getirmek için şans bulabilirler.


Yorumlar

Popüler Yayınlar