Bugün Oğlak burcunda bulunan Ay yarın (2.Mayıs.Pazar) 17:36 itibariyle boşlukta kalacak ve 22:30’da Kova burcuna geçiş yapacak.

Yarının en önemli astrolojik olgularından birisi geçtiğimiz günlerde (18.Nisan.2021) Pluto ile kare açı yapan Merkür’ün şimdi yeni bir faza geçerek üçgen açı meydana getirmesi. Bu konuyla ilgili yarın ayrıca bir paylaşım yapacağım.

Yarın sabah erken saatlerde (09:17) Ay ve Neptün arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. dolayısıyla güne yüksek bir moralle başlayabileceğiz. Arkasından Ay ve Neptün arasında meydana gelen altmışlık açı da bu duyguların daha artmasında, sevgi ve esirgeme isteğimizin yükselmesinde önemli rol oynayacak.

Akşam üstü 16:55’de Oğlak burcunda meydana gelen Ay-Pluto kavuşumu iyi giden ruh halimizin biraz düşmesine, içimize kapanmamıza, negatif bir modun hakimiyetine ve derinlere dalmamıza neden olabilir. Ancak hemen arkasından (17:39) gelen Ay-Merkür altmışlığını kullanarak, dostlarımızla sıkıntılı hallimizi paylaşmak, dertleşmek tekrar eski manevi gücümüze kavuşmamıza yardımcı olacaktır.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar