Bugün sabah saatlerinde Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açının etkilerini yarın da yoğun olarak, pazartesi günü ise daha hafiflemiş olarak hissedeceğiz.

Mars her insandaki mücadele etme, direnme, karşı durabilme gücüdür. Biraz ham, biraz da ilkel bir dürtüyü sembolize eder ama bağışıklık sistemimizden, yaşamdaki tüm savaşımıza hepsinden Mars sorumludur.

Jüpiter ise, sistemdeki en büyük gezegendir ve sağladığı gelişme, genişleme ve felsefe yaratma yeteneğiyle “büyük şans” gezegeni olarak bilinir. Aralarındaki açı ise genellikle olumlu, enerjilerin kolay aktığı ve başarıya götüren bir açı olarak kabul edilir.

Dolayısıyla bu açı etkisi altında, mücadele ettiğimiz konularda başarı şansımızın artması, motivasyonun iyimserlikle beraber yükselmesi söz konusu olacaktır. Özgüveni de pompalayan bu açı, hafta sonuna denk gelmesine rağmen, iş dünyası için önemli fırsatları da beraberinde getirecektir.

Hava elementinde meydana gelen bu bağlantı, genişleyen bir öğrenme kapasitesine, olumlu sonuçlanacak pazarlıklara ve verimli bir iletişime işaret eder. Özellikle İkizler, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının önemli iş bağlantılarını, açı halen etkisini sürdüreceği için, Pazartesi gününe almalarını tavsiye ederim.

Diğer tüm burçlar için her türlü konuda girişimlerin iyi sonuç vermesi, şans faktörünün pozitifte olduğunu da söylemek gerekir.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar