Bu gece Ay Yengeç burcuna geçiyor. Yarın (18.Nisan.Pazar) ve ertesi gün yöneticisi olduğu bu burçtaki hareketine devam edecek. Yarınki paylaşımlardaki Ay’ın bu konumunun yaşantılarımıza etkisine birlikte bakarız.

Bu gece yarısını (00:49) geçtikten sonra Koç’taki Merkür ile Oğlak’taki Pluto arasında bir kare açı kesinleşecek. Aslında gökyüzünde, Merkür, Mars, Jüpiter ve Pluto’nun içinde olduğu farklı bir bağlantı söz konusu. Bu açılardan aşağı yukarı her burcun son haftasından doğanlar farklı şekillerde etkilenecekler. Hayatlarının çeşitli alanlarında çatışmaların yaşanması, mücadele ve iletişim kurma tarzında düzeltmelerin yapılması ihtiyacının doğması bu bileşik açının en önemli tezahürleri olarak gözüküyor.

Yaklaşık yarım gün süreyle etkisini yoğun hissedeceğimiz Merkür-Pluto karesi etkisi altında yarın mümkün olduğunca düşünsel ve iletişimsel boyutta çatışmalara girmemeye dikkat etmek yararlı olabilir.

Yine yarın sabah (06:50) saatlerinde kesinleşen Ay-Venüs zorlayıcı açısı da maddi konularda ve kadınlarla bağlantılı olaylarda bazı gerginliklerin yaşanabileceğine işaret ediyor. Merkür’ün yukarıda bahsettiğim açısını da göz önüne alarak, söylemlerimizde biraz alttan almaya, yapıcı olmaya çalışmalıyız.

Yarın akşam 18:20’de kesinleşen Ay-Uranüs altmışlığı ise, hafif gergin geçen günün biraz rahatlamasına, beklenmedik olumlu fırsatların ve sürprizlerin gelmesine imkan tanıyacaktır.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar