Bu gece sabaha karşı (03:02) Yengeç burcundaki Ay boşlukta kalmaya başlıyor. Sabah 09:10’da Aslan burcuna geçecek. Boşlukta kalmadan evvelki en son açısını Pluto ile karşıt yaparak kesinleştirecek. Ancak pek çoğumuz uykuda olduğumuz için bu gerginlik kaynağı açının etkilerinden uzak kalabileceğiz.

Yarın (20.Nisan.Salı) sabah 10:00’da Boğa’daki Güneş ile Aslan’da hareketine başlayan Ay arasında gerginlik kaynağı olabilecek bir açı kesinleşecek. Bu saatlerde kontrollü olmakta fayda var. Arkasından öğlen 13:09’da Ay ve yine Boğa’da bulunan Merkür arasında gerginliği, tartışmaları ve inatçılığı tetikleyen bir açı geliyor. Mümkün olduğunca bu saatlerde önemli iletişimleri özellikle maddi konularda olanları, ağırdan almakta fayda var.

Gece geç saatlerde ise (23:22) yine Boğa’da bulunan Venüs ve Ay arasında bir kare açı daha kesinleşecek. Öncesinde ve sonrasındaki iki saat boyunca etkilerini duygusal gerginlikler, çatışmalar olarak hissedebiliriz. Özellikle hayatınızdaki kadınlarla ilişkilerinizde bu saatlerde daha dikkatli ve toleranslı olmanızı tavsiye etmek istiyorum.


Yorumlar

Popüler Yayınlar