Yarın meydana gelecek bütün açılar Balık ve Oğlak burçlarında oluşacak. Dolayısıyla hem Balık’ın yumuşaklığı, hem de açıların kolaylığı nispeten sakin bir güne işaret ediyor. Bu güzel açılardan Balık, Oğlak başta olmak üzere, Boğa, Yengeç, Başak ve Akrep burçları özellikle kadınlarla ilgili problemleri halletmek için fırsatlar yakalayabilirler.

Bu gece sabaha karşı 04:30’da Ay ve Venüs arasında bir altmışlık açı meydana gelecek. Dolayısıyla Pazartesi olmasına rağmen güne olumlu bir ruh haliyle başlayabileceğiz.

Günün ikinci iyi açısı ise 13:16’da Güneş ve Ay arasında meydana gelecek. Bu açının da yardımıyla özellikle kadın-erkek ilişkilerinde iyi bir akışın yaşanmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bedensel ve ruhsal olarak canlı, enerjik ve yaşama bağlı hissetmemize neden olacaktır.

Yarının son açısı 17:42’de Ay ve Neptün arasında meydana gelen altmışlık. Bu saatlerde ailemizin, özellikle annemizin isteklerine, ihtiyaçlarına karşı büyük bir hassasiyet hissedebiliriz. Manevi duyguların kuvvetlendiği bu saatlerde hayalleriniz gerçek olsun.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar