Yarından itibaren yeni bir yazı dizisine başlayacağım. Her burcun çocukluk ve ebeveynlik hallerini, davranış biçimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Günlük olarak paylaşım yapacağım ve 24 gün devam edecek. Arzu ederseniz, çocukları olan dostlarınızla paylaşın, belki takip etmek isterler.

Yarın sabah 05:20 itibariyle Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Yani biraz daha stratejik, planlı, hedefe odaklanmış bir ruh haline bizler de gireceğiz. Oğlak burcu haritanızın hangi alanında güç sahibi ise, o konularla alakalı planlar, düzenlemeler yapmak, hedefler koymak zamanı. Pazartesi günü Ay’ın Oğlak burcundaki hallerine birlikte bakarız.

Yarın gökyüzü karşılaşmalar açısından son derece sakin. Güneş ve Venüs Balık, Merkür, Jüpiter ve Satürn Kova, Mars ise İkizler burcundaki hareketlerine devam ediyorlar. Yarın akşam saatlerine kadar da sessizlik hakim gibi görünüyor.

Akşam 19:10’da Oğlak’daki Ay ile Boğa’daki Uranüs arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu açının etkisi altında Pazar akşamı her zamanki rutininizin dışında bir şeyler yapmak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu farklı bir şeyler yemek, alışık olmadığınız tarzda bir film seyretmek ya da teknolojiyi kullanarak farklı mecralarda dolaşmak olabilir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar