Su elementinden bir burç olmasına rağmen Ay Akrep’te bulunduğu zaman fonksiyonlarını pek de rahat gerçekleşemez. Sanki ruhun akışkanlığında bir tıkanma varmış gibi hissedilir. Derin bir duygusallığı olan Akrep burcu yumuşak, çabuk değişebilen, günlük yaşamdaki otomatize olmuş reaksiyonları ve maneviyatımızı sembolize eden Ay ile çok da uyumlu değildir.

Bu konum, kıskançlıkların, karanlıkta bırakılmış bazı duygu ve düşüncelerin, endişelerin açığa çıkmasına neden olabilir.

Yarın sabah saatlerine kadar buradaki yolcuna devam edecek Ay, özellikle burcu, yükselen burcu ve Ay burcu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanların kendilerini daha depresif hissetmelerine, kendi gölge yanlarıyla yüzleşmek durumunda kalmalarına neden olabilir.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçları ise daha eğlenceli, sosyalleşebilme fırsatları yakalayacak bir süreç geçireceklerdir. Ayrıca bol bol okumak, araştırma yapmak, düşünmek için kendilerine zaman ayırabilecekler.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının ise yaşamları bazı yanlışların düzeltilmesi, eksiklerin telafisi ya da gözden geçirilmesi için olasılıklara açık olacaktır.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar