İlişkilerin, dengenin, adaletin, zerafetin ve dikkatli iletişim gereksiniminin hakim olacağı bir Dolunay bizi bekliyor. Terazi burcunda meydana gelen bu Dolunay’ın ana teması sen-ben dengesinin iyi kurulması, ani karar ve eylemlerden kaçınmak. Bu Dolunay’ın etkilerini 12 Nisan 2021 tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissediyor olacağız. Terazi-Kova ve İkizler burcunda meydana gelen Büyük Hava Üçgeni aklımızı kullanalım derken, Akrep, Boğa ve Balık burcundaki yoğunlaşma duyguların, Koç burcundaki Güneş, Venüs ve Chiron ise acelenin ve eski aldığımız yaraların baskın çıkmasına neden oluyor. Adeta sabrımızı ve kendimizi kontrol gücümüzü ölçen bu Dolunay’ın her birinize iyilikle gelmesini dilerim. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Koç

Karşıt burcunuzda meydana gelen bu Dolunay’da ikinci baş rol oyuncusu sizsiniz. Bu günlerde, partnerinizle veya iş ortağınızla ilişkiniz ve paylaşımlarınız üzerine düşünmeniz ve bazı kararlara varmanız gerekebilir. Bu kararlar ve uygulamalar sayesinde biraz fedakarlık gerekse bile ilişkinizin farklı bir boyuta taşınması ve aradaki bağın kuvvetlenmesi söz konusu olacaktır. Özellikle maddi konularla, birlikte oluşturduğunuz kaynakların kullanımında bireysel kararlarınızın ve ihtiyaçlarınızın da önemli olabileceğini her iki tarafın da kabul etmesi, daha sağlıklı bir hareket planının oluşturulmasında etkili olacaktır.

 

Boğa

Günlük hayattaki rutinlerinizi, çalışma sisteminizi gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu alanda bırakacağınız bazı alışkanlıklarınız ve düzeltmeler bedensel ve ruhsal olarak kendinizi çok daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu yenilikleri yaparken, partnerinizden ya da iş ortağınızdan destek istemekten çekinmemelisiniz. Gerek akut gerekse kronik hastalıklarla alakalı, olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yapacağınız düzenleme ve uygulamalarla bedeninizi, ruhunuzu daha iyi bir seviyeye taşıma şansını yakalayabilirsiniz. İş yaşamındaki bazı projelerin sonuçlandırılması, akışın biraz daha rahatlamasına, kendinize vakit ayırarak ve ilişkilerinizde daha aktif olabilmenize fırsat verecektir.

 

İkizler

Terazi Dolunay’ının sizin hayatınızdaki gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Çocuklarla alakalı bazı konularda yeni düzenlemeler yaparak çözümler yaratmanız bu dönemde kuvvetli bir olasılık. Onlar için üreteceğiniz çözümler sizin de günlük yaşantınızın, çalışma akışınızın daha iyi bir noktaya gelmesini sağlayacaktır. Bu olumlu değişimlerden faydalanarak, biraz daha sanata, eğlenceye ve yaratıcılığa vakit ayırıp, bu alanda faal olabilirsiniz. Ayrıca hazır bahara girmişken, fiziksel sağlığınızla da ilgilenmek, yenilenmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Meditasyon, ibadet, biraz kendine dönme ve sağlıklı, doyurucu uykular bu alanda büyük faydalar sağlayabilir.

 

Yengeç

Terazi Dolunayı’nda ev yaşamı, aile, ebeveynlerle alakalı konular gündeminizi alabilir. Evde bir dönemdir devam eden aksaklıkları gidermek, ebeveynlerle alakalı konuları sonuçlandırmak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Taşınma ya da mülk edinme kararları hayatınıza yeni bir renk gelmesini sağlayabilir. Evde yapacağınız her türlü değişiklikte yaratıcılığınızı da kullanabilirsiniz. Çocuklarla alakalı konularda arkadaşlarınızın destekleri size iyi gelecektir. Ayrıca bu iki haftalık dönemde sosyalleşmek, dostlarla vakit geçirmek rahatlamanızda ve kendinizi tazelenmiş hissetmenizde önemli rol oynayacaktır.

 

Aslan

Terazi Dolunayı kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı yargılara varmanıza, kafanızdaki sorulara cevap bularak, son değerlendirmeleri yapmanıza yardımcı olacak bir enerji getiriyor. Özellikle ebeveynleri de içine alan konularda kardeşlerinizle birlikte alacağınız kararlar rahatlatıcı olacaktır. Eğer kendinizi aileyle ve ev hayatıyla fazla içli dışlı hissediyorsanız biraz daha dışarı açılmanın tam zamanı. Bu dönemde toplumsal hayata ve mesleki yaşantıya odaklanmak hem iyi sonuçlar almanıza, hem de daha enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır. Buradaki emeklerinizin karşılığını somut bir şekilde görebilir, bir sonraki aşamaya atlamak için planlar yapabilirsiniz.

 

Başak

Terazi Dolunayı’nda gündeminiz maddi konular, kazandığınız para ve harcama alanlarınız olacaktır. Bu alanda bazı kararlar almanız, lüzumsuz gördüğünüz kalemleri çıkartmanız ve bütçenizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Ticari veya eğitimsel bağlantılarınız varsa, bu alandaki ufkunuzu geliştirmeniz ve yeni bazı alanlara açılmak için girişimlerde bulunmanız çok mantıklı olacaktır. Ayrıca kardeşleriniz ve yakın çevrenizden gelen yaklaşımların da iyicil ve sizi düşünsel boyutta destekleyici olduğunu söylemek gerekir. Bunun yanında entelektüel alanda yeni bir konuyla ilgilenmek, çok istediğiniz bir alanda eğitim planları yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz.

 

Terazi

Bu Dolunay’ın baş rol oyuncusu sizsiniz. Burcunuzda meydana gelen Dolunay, bireysel ihtiyaç ve isteklerinizle, ilişkilerin gereksinimleri arasında bir denge yaratmak için siz zorlayacaktır. Denge yaratmak isterken, kendinizden fazla vermediğinizden, gereğinden çok fedakarlık yapmadığınızdan da emin olmalısınız. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda maddi konuların ve sizin tek başınıza bazı sorumlulukların altında ezilmenizden de söz etmek gerekir. Partnerinizle ya da ortağınızla yapacağınız konuşmalar ve birlikte hareket planları bu alanın biraz rahatlamasına ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

 

Akrep

Terazi Dolunayı içe kapanma, kendinize dönme ihtiyacınızın artmasına neden olabilir. Uyku düzeninizde yenilikler yapabilir, daha sağlıklı olmak için kronikleşmiş alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sakin, meditasyona zaman ayırabileceğiniz, ruhunuzu yenileyip huzura ereceğiniz bir dönemdesiniz. Yine de buna çok ihtiyaç hissetseniz bile fazlaca kendinize dönerek ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı da ihmal etmemeyi dikkate almanız gerekiyor. Günlük yaşamda ve iş akışında yapacağınız değişimler, düzenlemeler, ilişkilerinize daha fazla zaman ve enerji ayırabilmenize yardımcı olacaktır.

 

Yay

Terazi Dolunayı ile birlikte sosyal hayatınıza, arkadaşlık ilişkilerinize yeni bir yön verebilirsiniz. Bu alanda rahatsız olduğunuz konular varsa, yeniden yapılandırmak, çözüm üretmek için son derece uygun bir dönem. Bu doğrultuda kendinizi sosyal paylaşımlara biraz kapatmak, insanlardan uzak tutmak gibi kararlarınız da olabilir. Ama sosyal yaşantıyı, gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğiniz için, sizin bu olmadığınızı da kabul etmeniz gerekiyor. Bu Dolunay’da çocuklarınızla alakalı ideallerinizi, fikirlerinizi tekrardan gözden geçirerek, bazı toleranslar tanımanız da olası. Günlük yaşantınızı düzenlemek, daha sağlıklı bir akış yaratmak ve bedensel sorunları ele almak, belki yeni bir diyet çok iyi hissettirecektir.

 

Oğlak

Terazi Dolunayı ile birlikte toplumsal yaşamınız ve kariyerinizle alakalı bazı kararlara varabilir, sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu alanda gereğinden fazla fedakarlıkta bulunmadığınızdan emin olmanız gerekli. Sizin için önemli olan bir projenin başarıyla sonuçlanması da rahatlamanızda önemli rol oynayabilir. Bu arada sosyal yaşamın zorunluluklarından da biraz bunaldıysanız, kendinize zaman tanımanız faydalı olabilir. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanın bir kısmını çocuklarınıza, yaratıcılığa ayırmak rahatlatacaktır. Biraz sanat faaliyetleriyle ilgilenmek, belki yeni bir hobi edinmek sizin kendinize zaman ayırmanızda ve sosyal hayatı daha başarılı şekilde yönetebilmenizde önemli olacaktır.

 

Kova

Terazi Dolunayı ile birlikte yurt dışı bağlantılarınızda gelişmelerin yaşanması, belli sonuçlara ulaşmanız mümkün olacaktır. Yanı sıra, yeni eğitim olanaklarını değerlendirmek, ya da bu alandaki çalışmalarınızı sonuçlandırmak için son derece uygun bir zamandasınız. Hukuki problemleriniz varsa bazı sonuçlar alabilirsiniz ama gereğinden fazla feragatte bulunmadığınızdan emin olmalısınız. Gerek eğitim gerekse hukuki alandaki gelişme ve kararlar kariyerinizin ve toplumsal yaşantınızın da etkilenmesine neden olacaktır. Ayrıca bu dönemde aileye, ebeveynlere ve evinize ayıracağınız zaman ve enerji de çok rahatlatıcı olabilir.

 

Balık

Terazi Dolunayı ile birlikte eşiniz ya da iş ortağınızla beraber sahiplendiğiniz yatırımlara ve beraber yapılan bütçelere, harcamalara odaklanmanız gerekebilir. Bu alandaki önemli kararlar geniş vadede verimli olacaktır. Bireysel harcamalar konusunda da denge yaratmanız gerektiğini bir kez daha görebilirsiniz. Yanı sıra, seyahat planlarınızla alakalı olarak değişiklikler yapmanız gerekebilir. Eğitim alanında faaliyetleriniz varsa, konuları bir kez daha gözden geçirmek, daha analitik yaklaşmak faydalı olacaktır. Ayrıca bu dönemde kardeşlerinizle zaman geçirmek, kısa mesafede bazı yolculuklar yapmak, okumak ve bol bol konuşmak rahatlamanıza çok yardımcı olacaktır. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar