Bugün bir Dolunay gerçekleşecek. Ben de sizlerle çok geç olmadan yarınki duruma bakmak ve paylaşmak istedim.

Bugün olduğu gibi Ay yarın da Terazi burcundaki hareketine devam ediyor. Sanki Terazi burcunun zerafetini ve uyumunu yansıtmak istercesine, yarının tüm açıları son derece uyumlu ve hayatımızı kolaylaştıracak nitelikte.

Bu gece sabaha karşı 02:22’de Ay ve Kova’daki Satürn arasındaki üçgen kesinleşecek. Eğer bu saatlerde uyanıksanız, duygularınızın bir formasyona girdiğini, muhakeme ederek, akılcı bir şekilde gözden geçirebildiğinizi fark edebilirsiniz.

Yarın sabah saatlerine (08:13) Ay-Mars üçgeniyle başlayacağız. Bugün biraz gerilmiş ve düşük enerjili hissetmiş olsak bile yarın sabah yükselmiş, enerjimizi bütünlemiş, güçlü bir şekilde güne başlayabileceğiz. Bu açının etkisiyle iletişimin çok kolay ve uyum içinde olacağı, hızlı hareket edebileceğimiz ve çabuk sonuca ulaşacağımız saatler denilebilir.

Akşam 21:02’de ise yine Kova’daki Jüpiter ile Ay arasında bir üçgen açı daha kesinleşecek. Yani toplumsal, sosyal odaklı duygularla, ihtiyacı olanlara yardım etmek üzere, ister maddi, ister manevi paylaşımlar için istek hissederek, bir şeyler yapmayı planlayabiliriz.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar