Hayatımızın hangi alanını Kova burcu yönetiyorsa ister istemez o alana odaklanacağımız 2 gün söz konusu. Ay yarın akşamüstü 17:43’de Balık burcuna geçecek.

O zamana kadar Koç ve yükselen Koçlar arkadaşlarıyla sosyalleşmek için fırsatlar yakalayabilirler. Yeni ideallerin de gündemde olması mümkün.

Boğa ve yükselen Boğa için mesleki ve toplumsal yaşam bu günlerde daha aktif. Ancak özellikle ilk 10 günde doğanların stresslerini iyi yönetmesi gerekli.

İkizler ve yükselen İkizler için seyahat planları yapma zamanı. Yurtdışı bağlantıları kurmak ya da hız kazandırmak için de çok uygun bir dönem.

Yengeç ve yükselen Yengeç burçlarının ortak bütçelerle alakalı bazı konuşmalar yapması, revizyonlara giderek yeni kararlar alması çok büyük ihtimal.

Aslan ve yükselen Aslanlar evlilik ve ortaklık ilişkilerinde biraz sıkıntı yaşayabilirler. Özellikle ilk 10 günde doğanların daha alttan alması meselelerin kalıcı olmamasını sağlayacaktır.

Başak ve yükselen Başak burçları için çok yoğun çalışma zamanı. Günlük akışta yeni düzenlemeler yapılması, farklı beslenme rejimleri denemesi mümkün olabilir.

Terazi ve yükselen Teraziler için sanata, yaratıcılığa ve çocuklara zaman ayırmak son derece keyifli olacaktır. Çocuklarınızın yeni düzenlemeler ya da yakından ilgilenilmeye ihtiyaçları olabilir.

Akrep ve yükselen Akrep burçları için aile, ev yaşantısı çok ön planda. İkili ilişkilerle birlikte gelen bazı sorunlar, evde ya da ailede küçük sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. ,

Yay ve yükselen Yaylar zamanlarını okumaya, etrafta dolaşmaya, biraz hareket etmeye ayırabilirler. Kardeşlerden gelecek haberler sevindirici olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak burçlarının finansal göstergeleri gözden geçirmeleri gerekebilir. Çocuklarla alakalı harcamalarda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova burçları için daha çok duyguların ön planda olduğu günler. Yine de kendinize zaman ayırarak, ruhunuzu, bedeninizi dinlendirmelisiniz.

Balık ve yükselen Balıklar için bol bol meditasyon, ibadet ve uyku zamanı. Kendinizi kapatıp, inzivaya çekilmek, kabuğunuza girmek ihtiyacınız her zamankinden fazla olabilir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar