Bu gecenin ilerleyen saatlerinde (03:03) Balık burcundaki Güneş ve Neptün arasındaki kavuşum kesinleşecek. Yarın tüm gün ve hatta ertesi gün de kısmen bu etki altında olacağız. Bu açının etkisini en yoğun olarak Değişen burçlar yani İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının son 10 gününde doğanlar ve yükselenleri bu burçlarda olanlar hissedecekler.

Güneş ve Neptün arasında meydana gelen bu açı, hepimizin duyarlılığının yükselmesine, şefkat, merhamet ihtiyacımızın artmasına, sezgilerin ve imajinasyonun kuvvetlenmesine neden olacaktır. Empatinin ön plana çıkması, etrafımızdaki insanlara ve olaylara karşı çok hassas yaklaşımlarımız negatif ya da pozitif şekilde tezahürlerini gösterebilir. Empatide, vericilikte sınırlar aşıldığı zaman kendimizi kurban etme ve gereğinden fazla fedakarlığı doğal kabul etme eğiliminde olabiliriz. Kısacası bu açı suistimale de açıklık yaratır.

Birlik ve bütün olma duygusunun çok baskın olduğu bu günlerde karmaşaya açıklık, düşünceler ve duygular arasındaki yüksek salınım, gerçeklerden uzaklaşarak hayallerde kalmayı tercih etmek yanlış kararları da beraberinde getirebilir.

Bu açının dışında yarın sabah çok erken saatlerde (06:33) Ay ve Merkür arasında bir kavuşum meydana gelecek ve saat 17:43’te Ay Balık burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak.

Yarınınız güzel geçsin

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar